Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Horaţiu Moldovan înainte de derby-ul cu Petrolul Ploieşti: ”În tur a fost gafa mea!”

Ce spune Horaţiu Moldovan înainte de derby-ul cu Petrolul Ploieşti: ”În tur a fost gafa mea!”

Rapid

Comentarii

Rapid - Petrolul, partida din ultima din etapa 20 a Ligii 1, se va juca pe Arena Naţională, miercuri, 14 decembrie 2022, de la ora 19:00, în direct la Orange Sport 1.

Înainte de meci, Horaţiu Moldovan nu a uitat gafa pe care a comis-o pe 13 august 2022 la Ploieşti, când Rapid a pierdut cu 0-1. 

Portarul de la Rapid nici nu concepe ca echipa lui să piardă această partidă. El este fericit de faptul că Rapid va juca în faţa propriilor suporteri. 

”În tur a fost gafa mea!”

”Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă. După cum ştim cu toţii, este un derby, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Acest meci va fi un duelul şi al suporterilor şi sperăm ca la final să le dăruim victoria şi să ne bucurăm împreună.

Într-un derby nu contează poziţia din clasament, nici partea financiară, nimic, te automotivezi. Mai avem două jocuri foarte importante, cu Petrolul şi cu UTA, două derby-uri, şi suntem obligaţi să câştigăm.

În tur e mult spus că au avut o ocazie, a fost acea gafă a mea. Sperăm ca mâine să ne luăm revanşa şi să câştigăm. Petrolul este o echipă bună, au şi ei în spate suporterii lor, şi până acum au avut unele rezultate pe care nu le aşteptau nici ei.

Era mult mai bine să jucăm la noi acasă, pe acest stadion, dar toţi ne dorim să avem şi un gazon bun pentru anul viitor. Vom juca pe Arena Naţională, poate va fi mai bine, vor fi mai multe locuri şi vor avea loc toţi suporterii”, a spus Horaţiu Moldovan.

Afla mai multe despre: rapid-petrolul ploieşti-horaţiu moldovan 

viewscnt
Articole similare