You are here:

Ce spune Istvan Kovacs despre momentul când a aflat că este infectat cu COVID: „Am aflat cu câteva minute înainte de meci, a fost un şoc pentru mine” + Dorinţa arbitrului din anul 2021

Ce spune Istvan Kovacs despre momentul când a aflat că este infectat cu COVID: „Am aflat cu câteva minute înainte de meci, a fost un şoc pentru mine” + Dorinţa arbitrului din anul 2021

Superliga

Comentarii

Istvan Kovacs a aflat că este infectat cu COVID cu 10 minute înaintea partidei dintre FC Botoşani - Universitatea Craiova, 1-1.

Arbitrul, fix înainte, sa iasă pe teren pentru a arbitra meciul din Liga I, a fost inspirat şi şi-a verificat email-ul de pe telefonul mobil. Surpriza a venit când a citit rezultatul testului, care era unul pozitiv. Kovacs şi-a anunţat imediat colegii şi s-a retras.

După ce Istvan Kovacs a aflat că are COVID-19, partida FC Botoşani - Universitatea Craiova a fost condusă de Bogdan Dumitrache, arbitru de rezervă în planificarea iniţială.
Bogdan Dumitrache, Vasile Marinescu şi Alexandru Vodă, ultimii doi ”tuşieri” la jocul de la Botoşani, au putut forma brigada de arbitri a meciului în condiţii regulamentare, neavând contact direct cu Istvan Kovacs, cel care a călătorit singur, respectând protocolul sanitar aflat în vigoare.
Episodul a fost povestit chiar de centralul din Liga I pentru frf: „ A fost un şoc pentru mine când am aflat că sunt pozitiv cu câteva minute înaintea meciului, am preferat să mă retrag de la acel joc pentru a nu pune în pericol sănătatea celor din jur. Cumva am fost inspirat că mi-am verificat e-mailul pe telefon înainte de a începe jocul. Dar am trecut cu bine peste această perioadă. De asemenea, mă bucur că persoanele din familia mea care au avut virusul au trecut cu bine peste această problemă”.

Arbitrul îşi doreşte, în anul 2021, să revină fanii pe stadioane: „Abia aştept să fie iar tribunele pline în acest an. Se simte lipsa lor”.




 

Afla mai multe despre: istvan kovacs 

viewscnt
Articole similare