You are here:

Ce spune Miriuţă despre evoluţia perfectă a FCSB-ului în Europa League

Ce spune Miriuţă despre evoluţia perfectă a FCSB-ului în Europa League

Superliga

Comentarii

Miriuţă, antrenorul lui Dinamo Bucureşti, i-a felicitat pe FCSB-işti pentru parcursul foarte bun din Europa, însă declară că nu se uită la meciurile acestora din Europa League.

Antrenorul dinamovist declară că îi e mai uşor să se uite la meciurile celorlalte echipe: CFR Cluj, Craiova şi Viitorul. 
 
Miriuţă a vorbit şi despre situaţia de la echipa sa, care va întâlni Botoţani şi Viitorul în următoarele două meciuri din Liga I.
 
"Suntem pe loc de Play Off şi vrem să rămânem acolo. Şanse? Puţine, multe, eu am încredere în grupul care e acum şi nici nu ne gândim la altceva decât să rămânem în Play Off.
 
La ora actuală nu avem nicio şansă la titlu. Eu sunt un tip realist, nu vreau să bag în ele pentru suporteri. Momentam, nici nu avem voie să vorbim despre câştigarea campionatului.
 
Urmează nişte partide foarte-foarte important, în special cel cu Botoşaniul, de care ne despart 4 puncte. Doamne, fereşte, bat în lemn, să pierdem! Sunt ca nişte finale şi trebuie să trecem cu bine de ele.
 
Ne trebuie 6 puncte, dar şi 4 ar fi bine, ţinând cont că la Botoşani se câştigă greu.
 
Eu nu mă uit la meciurile Stelei în Europa. Normal, nu-mi convine că rivala noastră este unde este, dar îi felicit. Mă uit la meciurile lor doar cu 2-3 săptămâni înainte să jucăm cu ei. Nu-mi place să mă uit la partidele lor! Dacă joacă CFR Cluj mă uit cu drag, la Craiova mă uit cu drag, la Viitorul la fel. Aşa sunt eu", a spus Vasile Miriuta într-un interviu acordat ediţiei tipărite a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: miriutadinamofcsbliga 1europa league,  

viewscnt
Articole similare