Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Neluţu Sabău după ce a debutat cu victorie la U Cluj: ”Ştiam că ne vom domina adversarul fizic!”

Ce spune Neluţu Sabău după ce a debutat cu victorie la U Cluj: ”Ştiam că ne vom domina adversarul fizic!”

U Cluj

Comentarii

Formaţia Universitatea Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii, prima din acest an.

Au marcat Thiam ’37 şi Fulop ’88 pentru învingători, respectiv Damaşcan ’62 pentru Voluntari.

La debutul antrenorului Ioan Ovidiu Sabău, clujenii au dominat prima repriză a meciului cu FC Voluntari şi au deschis scorul în minutul 37, când Ricardinho a deviat lovitura liberă a lui Thiam pentru 1-0 la pauză.

În startul reprizei secunde, Meleke a primit cartonaşul roşu, dar FC Voluntari a avut un forcing care a adus egalarea – în minutul 62, atunci când Ispas a pierdut mingea în faţa lui Costin care a pasat în faţa porţii, iar Damaşcan a înscris. Clujenii au marcat golul victoriei în minutul 88, când Fulop a stabilit scorul final.

După meci, Ioan Ovidiu Săbău a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul susţine că echipa lui trebuie să joace pragmatic. 

”Ştiam că ne vom domina adversarul fizic!”

”Ne-am pregătit foarte bine, jucătorii au arătat caracter. Ştiam că ne vom domina adversarul fizic şi că avem şanse mari să câştigăm.

Am avut controlul jocului în faţa unui adversar bun, cu experienţă, cu un portar excelent, care a avut nişte intervenţii extraordinare.

La un moment dat, ţi-e teamă, pentru că trebuie să schimbi din mers sistemul, trebuie să fii inspirat la schimbări.

Trebuie să obţinem victorii, nu contează cum le vom obţine, trebuie să jucăm pragmatic, la rezultat”, a declarat Neluţu Sabău.

Afla mai multe despre: u cluj-voluntari-neluţu sabău 

viewscnt
Articole similare