Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Zidane e lege! Madrilenii nu fac niciun pas în spate. Reacţia lui Sergio Ramos când a fost întrebat de "garda de onoare" la El Clasico

Ce spune Zidane e lege! Madrilenii nu fac niciun pas în spate. Reacţia lui Sergio Ramos când a fost întrebat de "garda de onoare" la El Clasico

Real Madrid

Comentarii

Barcelona a devenit oficial campioana Spaniei pentru a 25-a oară în istorie, iar primul meci pentru catalani după ce şi-au asigurat matematic titlul va fi chiar marele derby cu Real Madrid.

"El Clasico" se joacă duminică, 6 mai, de la 21:45, în direct pe Telekom Sport, însă galacticii sunt decisi să nu-şi primească marii rivali pe teren cu o "gardă de onoare", aşa cum se întâmpla în trecut la meciurile dintre cele două echipe, disputate după ce una dintre ele obţinea un trofeu important (foto sus).

Anunţul a fost făcut de Zinedine Zidane, în urmă cu câteva săptămâni, acesta explicând că Barcelona a fost echipa care a rupt tradiţia, refuzând să facă garda de onoare după ce Real Madrid a cucerit Campionatul Mondial al Cluburilor (catalanii au anunţat atunci că nu vor face culoarul deoarece nu au participat în competiţia câştigată de real).

Acum, cu câteva zile înainte de meci, Sergio Ramos a fost întrebat cum vor proceda jucătorii Realului la meciul de duminică, iar fundaşul a precizat că vor respecta ceea ce a decis Zidane şi că se face prea mult tam-tam pe seama deciziei.



"Vom respecta ce spune Zidane. Nu dăm atât de multă importanţă acestui lucru. Ei au câştigat titlul pe care îl doreau şi garda de onoare le este indiferentă şi lor, şi nouă! Ei se bucură de titlul câştigat şi noi de ale noastre... Nu dăm atâta importanţă", a declarat Sergio Ramos.

Afla mai multe despre: sergio ramoszidanereal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare