Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce ştia Pablo Cortacero despre Dinamo înainte să demareze discuţiile pentru preluarea clubului. Dezvăluirea făcută de noul patron

Ce ştia Pablo Cortacero despre Dinamo înainte să demareze discuţiile pentru preluarea clubului. Dezvăluirea făcută de noul patron

Dinamo București

Comentarii

Pablo Cortacero a preluat Dinamo de la Ionuţ Negoiţă şi, duminică, a susţinut o conferinţă de presă în care, printre altele, la prezentat pe noul antrenor, Cosmin Contra (44 de ani). La întâlnirea cu presa, întrebat de jurnalişti, noul acţionar majoritar din Ştefan cel Mare a dezvăluit ce ştia despre Dinamo înainte tratativele pentru preluarea echipei.

Clubul Dinamo a fost vândut de Ionuţ Negoiţă către un grup de investitori spanioli şi, odată cu alegerea noului antrenor, Pablo Cortacero, omul care va fi acţionar majoritar în Ştefan cel Mare, a venit în faţa presei pentru a vorbi despre ce planuri de viitor are cu clubul alb-roşu. Chestionat pe această temă, Pablo Cortacero a spus ce ştia despre "câini" înainte să demareze tratativele pentru cumpărare.

Cortacero cunoştea faptul că Dinamo are o istorie bogată şi are mulţi fani: "(n.r. - Ce ştiaţi despre Dinamo înainte de tratativele pentru preluarea clubului?) În primul rând, că este un club cu istorie. Ştiam că au suporteri foarte mulţi. Este un club cu un potenţial foarte mare, pentru a face lucrurile bine, din punct de vedere profesional", a spus Pablo Cortacero, noul acţionar majoritar de la Dinamo, la conferinţa de presă.

Cine este Pablo Cortacero, noul acţionar majoritar al echipei Dinamo Bucureşti. Afaceri cu imobiliare şi apropiere de familia Guardiola

Pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo Bucureşti intră sub patronajul unei societăţi internaţionale. Noul acţionar majoritar al clubului este compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero.  Afaceristul spaniol, Pablo Cortacero nu este străin de fotbal. A evoluat la nivel de amatori în fotbalul iberic (în special la Afarte Industrial) şi în trecut a condus un club de fotbal modest.

Legătura sa cu fotbalul este însă chiar şi mai amplă. În trecut, Pablo Cortacero a fost în discuţii pentru a prelua două cluburi cunoscute din fotbalul iberic, UD Almeria şi Getafe.



În iunie 2018, spaniolii de la Ideal dezvăluiau discuţiile dintre Cortacero şi UD Almeria, club de tradiţie în Spania, care între timp a ajuns pe mâna lui Turki Al-Sheikh, un influent om de afaceri din Arabia Saudită. La acea vreme, Cortacero, care fusese preşedinte la Imperio de Albolote, era deja un personaj cunoscut în fotbalul din zonă. Sursa citată nota apropierea personajului interesat să cumpere Dinamo Bucureşti de Rufo Collado, cel care urma să fie directorul sportiv al Almeriei.

Articolul cu toate detalii despre Pablo Cortacero, noul patron de la Dinamo, poate fi citit AICI.

Afla mai multe despre: pablo cortacerodinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare