Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce sumă mare de bani a pierdut Gigi Becali în cazul transferului lui Dennis Man la Parma! ”Nu avem cum să îi mai luăm!”

Ce sumă mare de bani a pierdut Gigi Becali în cazul transferului lui Dennis Man la Parma! ”Nu avem cum să îi mai luăm!”

Diverse

Comentarii

Dennis Man nu a avut evoluţii bune în tricoul Parmei, iar Gigi Becali a dezvăluit că a pierdut o sumă mare de bani din această cauză.

FCSB a făcut o afacere bună cu Dennis Man după ce l-a vândut la Parma pentru suma de 13 milioane de euro. Totuşi, suma putea să fie mult mai mare dacă erau atinse anumite bonusuri de performanţă din contract. Becali şi-ar fi putut trece înh cont alte două milioane dacă Parma ar fi evoluat în grupele competiţiilor europene. 

”Nu ştiu la Man, nu am mai citit nimic despre el. Nu avem cum să mai luăm banii din bonusuri. Mai erau două milioane, dar nu ştiu cum, cupe europene, campionat. Nu mai ţin minte.

Ştiu că erau nişte clauze greu de realizat, la Moruţan când am zis, 5.7 erau clauze de realizat, dovadă că s-au făcut, avem 4.1 milioane până acum. La Man ştiam, le-am pus aşa, ca să negociez, doar ca să negociez, să nu cedez prea repede”, a spus Gigi Becali, la PRO X.

În urmă cu un an, Gigi Becali încasa în schimbul lui Dennis Man 13 milioane de euro. Fotbalistul arădean a strâns 26 de partide, a marcat 4 goluri şi a oferit o pasă decisivă în Serie A, Serie B şi Cupa Italiei. Potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com, extrema dreapta este cotată la 8 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: becali-man-parma 

viewscnt
Articole similare