Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce surpriză! Bănel a revenit la "echipa de suflet". Unde va juca Nicoliţă în acest sezon

Ce surpriză! Bănel a revenit la "echipa de suflet". Unde va juca Nicoliţă în acest sezon

Fotbal intern

Comentarii

Revenit în ţară după experienţa în Cipru, la Aris Limassol, Bănel Nicoliţă e gata de o nouă experienţă în fotbalul românesc, la formaţia din oraşul natal, Făurei.

În vârstă de 33 de ani, fostul jucător al FCSB speră să o ajute pe CS Făruei să promoveze în Liga a III-a la finalul acestui sezon. Bănel s-a lansat în fotbalul mare la Făurei, după care a făcut pasul spre Dacia Unirea Brăila, iar în 2004 a semnat cu Poli Timişoara. Un an mai târziu, Nicoliţă semna cu Steaua, formaţie unde a cunoscut cele mai mari satisfacţii ale carierei, înainte de a face pasul spre Ligue 1, la Saint-Etienne.

Astfel, Nicolţă va juca în Liga a IV-a în a doua parte a sezonului, iar astăzi ar putea debuta, în prima etapă programată în 2018, în partida CS Făurei - Viitorul Însurăţei.

"În această iarnă, Bănel Nicoliţă a revenit la CS Făurei să-şi ducă la capăt proiectul pe care l-a început, adică să promoveze această echipă în Liga a 3-a. Deşi majoritatea specialiştilor din fotbalul judeţean m-au avertizat că se cunoaşte deja câştigătoarea Ligii a 4-a, eu am încredere în AJF Brăila că va asigura un mediu transparent acestei competiţii. CS Făurei îşi doreşte ca acest campionat să fie jucat pe teren şi nu la comisii sau prin diverse metode mai puţin ortodoxe”, a declarat Adrian Andrei, preşedintele CS Făurei, citat de Liga2.ro.

Afla mai multe despre: nicolitacs faureiliga 4 

viewscnt
Articole similare