Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce surpriză! Dinamo are o variantă din Liga 1 pentru înlocuirea lui Mutu: "E un conducător bun, a demonstrat!"

Ce surpriză! Dinamo are o variantă din Liga 1 pentru înlocuirea lui Mutu: "E un conducător bun, a demonstrat!"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo a rămas fără director general, după plecarea lui Adrian Mutu la FRF. "Câinii" ar putea umple golul "transferând" un conducător de la un alt club din Liga 1.

Marius Stan, fostul preşedinte al Oţelului, a dezvăluit la Telekom Sport că roş-albii şi-l doresc pe Cornel Şfaiţer, preşedintele celor de la FC Botoşani.

"Cu Dinamo n-am mai avut o discuţie de vreun an, înainte de să vină Mutu. Aş minţi să spun că nu m-ar tenta un proiect la un club.

Am auzit că Dinamo l-ar vrea pe Cornel Şfaiţer. E un conducător bun, cu experienţă. A demonstrat la Botoşani. Dacă poţi să duci o echipă mică în cupele europene, la Dinamo, lăsând la o parte presiunea publicului, n-ai de ce să nu reuşeşti", a declarat Marius Stan la Telekom Sport.

Şfaiţer a comentat ipoteza la Telekom Sport, fără să dea un răspuns direct: "Dinamo este un brand, merită mult mai mult. Sunt multe lucruri de pus la punct. Sunt sigur că Dinamo se va redresa şi va redeveni puternică. Cu o strategie sănătoasă Dinamo poate redeveni ce a fost. Am încredere.

Îmi doresc să prindă play-off-ul şi Dinamo, şi Botoşani". 

FC Botoşani şi Dinamo joacă de la 20:45, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO în timp real pe www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: dinamocornel şfaiţerpresedintefc botoşani 

viewscnt
Articole similare