Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce surpriză! Paris Saint Germain i-a găsit deja înlocuitor lui Neymar. Francezii vor să-i dea numărul 10 pe tricou

Ce surpriză! Paris Saint Germain i-a găsit deja înlocuitor lui Neymar. Francezii vor să-i dea numărul 10 pe tricougalerie foto

PSG

Comentarii

Presa din Spania şi Franţa anunţă interesul surprinzător al campioanei Franţei, Paris Saint Germain, pentru Juan Quintero.

”PSG vrea să-i dea tricoul cu numărul 10 al lui Neymar” scriu spaniolii, despre posibilul transfer al lui Juan Quintero la PSG.

Neymar nu mai vrea să continuie la campioana Franţei, iar şefii săi s-au cam săturat de mofturile super starului brazilian. Prin urmare, PSG este dispusă să-l lase pe Neymar să plece la finalul sezonului, pentru 200 de milioane de euro. Niciun euro mai puţin, niciun jucător la schimb! Planurile PSG-ului sunt clare. Gruparea de pe Parc de Princes vrea să echilibreze Fair Play-ul Financiar şi caută soluţii deja pentru a-l înlocui pe brazilian.

O soluţie la îndemână, fără costuri foarte mari este Juan Quintero, fotbalistul care a impresionat în ultima vreme în tricoul lui River Plate. Columbianul de 27 de ani este un decar clasic, un fotbalist dezechilibrant, care are şi ultima pasă.

A mai jucat în Franţa pentru Rennes, dar nu a impresionat. Din 2019 joacă la River Plate, formaţie alături de care a cucerit Supercupa Argentinei şi Copa Libertadores.

Cotat la doar 10 milioane de euro, fotbalistul columbian ce măsoară 1.69 metri este dorit şi de Ajax Amsterdam. PSG este decisă să-i ofere un salariu mai mare decât ”lăncierii”,astfel că tranzacţia s-ar putea perfecta la finalul sezonului. Francezii vor să obţină 200 de milioane pentru Neymar, dar ar urma să plătească pentru înlocuitorul său de 10 ori mai puţini bani.

Afla mai multe despre: neymarquinteropsg 

viewscnt
Articole similare