You are here:

Ce tactică are Gigi Becali pentru următoarea parte a sezonului! Cele 3 mutări ale patronului FCSB

Ce tactică are Gigi Becali pentru următoarea parte a sezonului! Cele 3 mutări ale patronului FCSB

FCSB

Comentarii

Chiar dacă FCSB se află la 10 puncte în spatele CFR-ului! Gigi Becali încă mai speră la titlu.

Totuşi, patronul s-a gândit la toate şcenariile, iar în cazul în care în play-off echipa se îndeparta şi mai mult de deţinătoarea titlului, Gigi Becali are de gând să introducă la echipă 2-3 jucători din Academie pentru a le creşte şi mai multe cota. 

”Vedem care e situaţia în play-off, dacă ne distanţăm, vom da drumul şi la 2-3 copii. O să vedeţi, că mai avem câţiva copii. Eu o să îl propun pe Tănasă, care e fotbalist, se antrenează cu echipa mare şi dă goluri şi pe Musi, dar pe Tănasă. Pe cel mic, nu pe ăla mare, că ăla mic îl învaţă pe ăla mare”, a spus Gigi Becali, la PRO X.

Matei Tănasă evoluează pe poziţia de inter sau jucător de bandă şi a ajuns la FCSB de la Didi Junior, din Iaşi.

Gigi Becali nu s-a putut abţine şi a dezvăluit ce jucători ar trebui să cheme Edi Iordănescu la naţională

”Eu mizez, de exemplu, la naţională, şi pe Cordea. O să vedeţi! Părerea mea e că Edi e mai bun de 100 de ori decât Boloni. Îl ştiu că munceşte de înnebuneşte, dar şi ca tehnică. O să vedeţi voi acum. O avea ăla experienţă, dar Edi cunoaşte mult fotbal, Edi cunoaşte jucătorii din România.

Singurul lucru la care s-ar putea să fie puţin deficitar este relaţia cu jucătorii, dragostea aia. Nu ştiu dacă va putea să facă o comuniune. Părerea mea e că va fi mai bun decât Boloni”, a mai spus Becali, la PRO X. 

Afla mai multe despre: fcsb-becali-liga 1 

viewscnt
Articole similare