Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce transfer pentru Dinamo! Ante Kuduz, nominalizat în All Star Team-ul din Liga Campionilor, se întoarce în Ştefan cel Mare

Ce transfer pentru Dinamo! Ante Kuduz, nominalizat în All Star Team-ul din Liga Campionilor, se întoarce în Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Interul croat Ante Kuduz (26 de ani) se întoarce încă din primele zile ale lunii ianuarie la CS Dinamo, unde a mai jucat în perioada 2018-2021, a anunţat gruparea "alb-roşie".

Transferul s-a putut realiza după ce valorosul jucător şi-a încheiat înţelegerea cu RK Vardar, din Macedonia de Nord. Noul contract al lui Kuduz cu Dinamo se va derula pentru următorii doi ani şi jumătate.

Timp de trei ani, Kuduz a fost unul dintre jucătorii exponenţiali ai echipei Dinamo. Vârful lui a fost în sezonul 2019-2020 al EHF Champions League, când a marcat 61 de goluri în cele 12 meciuri disputat de ”alb-roşii”. În acel sezon, FRH l-a declarat cel mai valoros jucător din campionatul intern, iar forul european EHF la nominalizat în grupul select pentru ”All Star Team” EHF Champions League.

În vara anului 2021, când s-a despărţit de Dinamo, Ante Kuduz a publicat un mesaj emoţionant pentru fanii dinamovişri: „Sunt mândru că am avut privilegiul de a juca în faţa celor mai buni fani din lume şi că am avut susţinerea lor, eu, un croat născut la Osijek. A fost o onoare pentru mine să îmbrac tricoul unui club mare cum e Dinamo Bucureşti! Voi, fanii, aţi jucat un rol important în dezvoltarea mea ca persoană şi ca jucător. Pot să spun cu mâna pe inimă că Bucureştiul este a doua mea casă, iar Dinamo a doua mea familie. Aşa că, sper, ca la sfârşitul acestui sezon, să nu spun «adio», ci doar «la revedere» şi că voi avea ocazia să mă întorc la club într-o bună zi şi să fiu iar alături de suporteri şi la dispoziţia clubului nostru!”.

După ce a parafat noul contract cu CS Dinamo, Ante Kuduz a ţinut să transmită un mesaj scurt, dar sugestiv: ”M-am întors!”.

Afla mai multe despre: ante kuduzdinamohandbal 

viewscnt
Articole similare