You are here:

”Ce treabă ai, mă, tu?” Un fost golgheter din România a văzut reacţia nervoasă a lui Dorinel Munteanu şi a răbufnit: ”Doamne, Dumnezeule!”

”Ce treabă ai, mă, tu?” Un fost golgheter din România a văzut reacţia nervoasă a lui Dorinel Munteanu şi a răbufnit: ”Doamne, Dumnezeule!”

Superliga

Comentarii

Robert Niţă a criticat comportamentul lui Dorinel Munteanu de la finalul jocului dintre Oţelul şi Hermannstadt.

Imediat după finalul jocului de la Galaţi, câştigat de Oţelul cu 1-0, Dorinel Munteanu a intrat în conflict cu un suporter aflat la tribuna I şi a fost cu greu liniştit de Cristi Sârghi, actualul team-manager al echipei şi component al echipei ce a cucerit titlul în urmă cu 13 ani.

”Neamţul” i-a adresat cuvinte grele suporterului, care, cel mai probabil, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de jocul favoriţilor până la momentul golului marcat de Juric.

Dorinel Munteanu, pus la punct de Robert Niţă după ieşirea de la meciul cu Hermannstadt

Robert Niţă, fostul atacant al Rapidului, a comentat ieşirea nervoasă a antrenorului de la Oţelul Galaţi şi a susţinut că un astfel de comportament nu îi face cinste unui personaj cu greutate din fotbalul românesc.

”Cred că ar fi mai util un Dorinel Munteanu concentrat doar la joc şi nu la ce strigă oamenii aceia din spatele băncii de rezerve la adresa echipei sau la adresa domniei sale.

Ştiţi discuţiile: <<Domnule, a strigat ăla din tribună, a zis ăla de nu ştiu unde>>. Ce treabă ai, mă, tu (n.r. Dorinel Munteanu) cu toate astea?

Vezi-ţi, mă, de echipa ta, câştigă meciurile, prinde play-off-ul şi le dai peste nas ăstora care fac ce ţie nu îţi place, dar tu faci la rândul tău. Nu ar mai fi trebuit să fie supărat, pentru că echipa câştigat. Mamă, îl ţinea Sârghi, Doamne Dumnezeule...

Aţi văzut alea pe TikTok, când doi câini care sunt despărţiti de o poartă latră, mârâie, scot colţii, ciulesc urechile... şi se deschide poarta, iar apoi se miros.

<<Ţine-mă Sârghi, că dacă mă laşi, mă întorc înapoi>>

Se vede urât şi când e vorba despre un fost mare fotbalist şi un antrenor, parcă nu îţi place”, a spus Robert Niţă, pe canalul său oficial de YouTube.

Afla mai multe despre: dorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare