Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce ”tricolor” a izbucnit în plâns la golul de 2-0 + de ce a luat Ianis Hagi mingea la penalty, înaintea lui Stanciu

Ce ”tricolor” a izbucnit în plâns la golul de 2-0 + de ce a luat Ianis Hagi mingea la penalty, înaintea lui Stanciu

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a făcut ”lumină” în cazul anumitor secvenţe din timpul partidei România - Kosovo, scor 2-0, din preliminariile pentru EURO 2024.

În afara celor două goluri marcate de România, prin Nicolae Stanciu (min. 83) şi Valentin Mihăilă (min. 90+3), ”tricolorii” au mai beneficiat şi de o lovitură de la 11 metri, irosită de acelaşi Nicolae Stanciu (min. 61).

Ianis Hagi a vrut să-l protejeze pe Nicolae Stanciu

Pe imaginile surprinse de camerele de filmat, înainte ca Stanciu să ia mingea şi să execute a putut fi văzut Ianis Hagi confiscând balonul.

Iniţial, s-a crezut că jucătorul celor de la Alaves ar fi vrut el să execută, însă, în urma afirmaţiile lui Andrei Vochin, lucrurile par să nu fi stat chiar aşa.

Giani Kiriţa a zis că nu era normal ca Hagi să pună presiune pe Stanciu la momentul penalty-ului. A fost exact invers.

Stanciu era singurul desemnat de Edi să execute penalty-ul. Nici Ianis, nici celălalt jucător, nu au venit cu intenţia de a bate lovitura de la 11 metri.

Ci pentru că kosovarii puneau presiune pe Stanciu, veneau pe lângă el şi îi spuneau tot felul de lucruri.

Mie, din tribună văzând lucrul ăsta, mi-a spus multe despre coeziunea echipei. A făcut grup. A ales caractere”, a povestit Andrei Vochin la fanatik.ro.

Racoviţan, emoţionat peste măsură la România - Kosovo 2-0

De asemenea, fostul jurnalist a povestit că Bogdan Racoviţan, fundaşul central ignorat de către Edi Iordănescu pentru aceste două dueluri, cu Israel şi Kosovo, a izbucnit în plâns de emoţie, după golul doi al României, marcat de către Valentin Mihăilă.

Mi-a fost rar să văd aşa ceva. Racoviţan a fost lăsat în tribună. Pentru al doilea meci consecutiv a fost lăsat în tribună.

În momentul în care am marcat pentru 2-0, Racoviţan a izbucnit în plâns de bucurie, acolo. Fiind a doua oară în afara lotului. Pentru mine a fost o mare ştire asta”, a declarat Andrei Vochin, a mai declarat.

Afla mai multe despre: racovitanhagivochin 

viewscnt
Articole similare