Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ce vă poate face să preluaţi naţionala României?”. Jose Mourinho a dat răspunsul!

 ”Ce vă poate face să preluaţi naţionala României?”. Jose Mourinho a dat răspunsul!

Echipa națională

Comentarii

Jose Mourinho (61 de ani) a răspuns când a fost întrebat dacă ar antrena naţionala României, care n-are încă un selecţioner confirmat pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2026, după ce Edi Iordănescu nu a dat un răspuns final propunerii venite din partea FRF.

Venit în România pentru meciul de retragere al Generaţiei de Aur, Jose Mourinho a fost întrebat dacă ar antrena naţionala României. Liber de contract după ce s-a despărţit de AS Roma la începutul lui 2024, "Specialul" nu a stat prea mult gânduri.

Jose Mourinho, întrebat dacă ar vrea să antreneze naţionala României

Mourinho şi-a ales cuvintele cu grijă şi a răspuns. Naţionala Portugaliei este obiectivul tehnicianul lusitan, pe care "Specialul" a refuzat-o înainte de a prelua echipa din capitala Italiei.

Portughezul a spus când ar vrea să înceapă munca de selecţioner: "Cred că vor fi foarte supăraţi pe mine cei din Portugalia. Destinul meu este să fiu selecţionerul Portugaliei. Când voi obosi să antrenez echipe de club, dar n-am obosit... deci vor fi nevoiţi să aştepte puţin. Dar dacă voi antrena o altă naţională în afară de Portugalia... dacă voi cânta imnul unei alte ţări, ei nu vor fi fericiţi", a spus Jose Mourinho, pentru PRO TV.

Benfica, Leiria, FC Porto, Chelsea, Inter Milano, Real Madrid, Manchester United, Tottenham Hotspur şi AS Roma sunt echipele din CV-ul de antrenor profesionist al lui Jose Mourinho.

Afla mai multe despre: jose mourinhonationala romanieiromaniamourinhoantrenor 

viewscnt
Articole similare