You are here:

Ce vrea Burleanu de la noul selecţioner. Obiectivul trasat de Federaţia Română de Fotbal

Ce vrea Burleanu de la noul selecţioner. Obiectivul trasat de Federaţia Română de Fotbal

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Burleanu a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre plecarea lui Edi Iordănescu, dar şi despre ce urmează la echipa naţională.

Obiectivul lui Răzvan Burleanu pentru echipa naţională. Ce vrea de la noul selecţioner al României

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a explicat care este obiectivul echipei naţionale după Campionatul European din Germania. Burleanu vrea ca România să se califice şi la Campionatul Mondial din 2026. În ceea ce priveşte următorul selecţioner, preşedintele FRF a spus că are deja o variantă în minte, dar aşteaptă cu mare interes şi analiza Comisiei Tehnice.

„Vrem să numim cel mai bun selecţioner şi să ne îndeplinim visul de a ne califica la Campionatul Mondial din 2026. Totodată, ne întoarcem la cea mai importantă moştenire a lui Edi Iordănescu, ne dorim ca actuala Generaţie de Suflet să continue să inspire şi alte generaţii în ceea ce priveşte tinerii jucători din România.

Eu am deja o variantă în minte pentru noul selecţioner, dar nu pot să v-o spun, nu vreau să influenţez membrii din Comisia Tehnică. Am totală încredere în Comisia Tehnică şi ştiu că se va ajunge la cea mai bună soluţie pentru echipa naţională”, a spus Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Burleanu a explicat şi motivul pentru care Edi Iordănescu a vrut să plece de la naţională

„Relaţia noastră s-a bazat pe încredere, profesionalism şi respect încă din prima zi în care Edi a acceptat această responsabilitate. Din punctul meu de vedere, Edi Iordănescu este un antrenor cu un potenţial uriaş şi are toate şansele să reuşească în fotbal la cel mai înalt nivel. Vă confirm că n-au existat probleme de ordin financiar în negocierile noastre sau de durata contractului.

Singurul element care îl determină pe Edi Iordănescu de a nu continua este că îşi doreşte să fie mai aproape de familie pentru o anumită durată de timp. Am amânat la maximum această decizie, abia ieri am primit confirmarea oficială. Am sperat până în ultimul moment că Edi se va răzgândi. Edi Iordănescu merită tot respectul nostru, de aceea îl înţeleg perfect în această decizie”, a mai spus Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: razvan burleanufrfechipa nationala 

viewscnt
Articole similare