Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ce vreţi acum, să-i fac statuie, cum am făcut cu Vlad?". Becali, apel la calm în privinţa lui Ştefan Târnovanu

"Ce vreţi acum, să-i fac statuie, cum am făcut cu Vlad?". Becali, apel la calm în privinţa lui Ştefan Târnovanu

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) n-a fost impresionat de evoluţia lui Ştefan Târnovanu (21 de ani), portarul care a salvat-o pe FCSB de la înfrângere cu Sepsi (0-0, în ultimul meci al roş-albaştrilor din 2021). Patronul roş-albaştrilor nu se grăbeşte să-l laude aşa cum a făcut cu Andrei Vlad, care apoi a avut evoluţii slabe.

"Ce vreţi acum, să-i fac statuie, cum am făcut cu Vlad?". Becali, apel la calm în privinţa lui Ştefan Târnovanu

Ştefan Târnovanu a prins primul său meci la FCSB în ultima partidă a roş-albaştrilor în 2021. Portarul a făcut un meci mare şi a salvat-o pe FCSB cu intervenţiile sale, dar Gigi Becali face apel la calm. Patronul FCSB nu vrea să-l ridice în slăvi pe Târnovanu, aşa cum a făcut cu Vlad şi apoi "Messi al portarilor" a evoluat slab şi echipa a pierdut meciuri din cauza greşelilor sale.

"Ce vreţi, tată, acum de la mine? Să îl fac şi pe Târnovanu ăsta Messi al portarilor aşa cum am făcut cu Vlad? Şi l-aţi văzut apoi pe Vlad că nu îi mai ajungeai la nas? Îl ridicasem pe ăla în slăvi de apoi îmi pierdea meci după meci. Vreţi să îi fac statuie lui Târnovanu sau să îi măresc salariul după un singur meci?

Nu, tată! Târnovanu şi-a făcut datoria pentru echipă. E treaba lui Toni Petrea ce a spus de el după meci, că el stă cu ei în vestiar şi el ştie cel mai bine ce trebuie să spună de unul şi de altul. Dar de acum eu am schimbat foaia. De aia e portar Târnovanu, să apere. Nu e atacant ca să dea goluri. Lasaţi-mă cu măriri de salariu, că ştiu eu ce am de făcut.

Măcar să îi văd eu pe jucători că îşi dau viaţa pentru echipă şi nu dorm pe teren, că ştiu eu cum să mă port apoi cu cei care îşi fac datoria. Aşa că, Târnovanu are mult de muncă în continuare şi vorbărie mai puţină", a declarat Gigi Becali, conform ProSport.

Reacţia lui Ştefan Târnovanu după Sepsi - FCSB 0-0

La finalul partidei Sepsi - FCSB, Ştefan Târnovanu a fost felicitat şi de adversari, dar şi de coechipieri, şi a spus că îi dedică meciul bun făcut tatălui său decedat la începutul lui 2021.

"M-au felicitat şi colegii şi adversarii. Sunt fericit, pentru că am reuşit să ţin poarta intactă, însă nu pot fi complet fericit pentru că nu am reuşit să câştigăm, iar distanţa faţă de lider s-a mărit. Am încercat să apăr cât de bine am putut şi să îmi ajut echipa. Dacă am primit o şansă, am încercat să profit de ea. Tavi a fost suspendat, Ianis accidentat şi au apelat la mine şi mă bucur. Ţinând cont de cum am început anul acesta, tatăl meu a decedat şi aş vrea să îi dedic meciul acesta lui, pentru că s-ar fi bucurat foarte mult", a spus Ştefan Târnovanu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalitarnovanufcsbportarreactie 

viewscnt
Articole similare