Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai bună veste pentru Dinamo după victoria la scor cu Gaz Metan! ”Se aşteaptă o a doua minune, după cea de la Liberec!” EXCLUSIV

Cea mai bună veste pentru Dinamo după victoria la scor cu Gaz Metan! ”Se aşteaptă o a doua minune, după cea de la Liberec!” EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii 1.

Gaz Metan Mediaş, echipă rămasă în această săptămână fără mai mulţi jucători şi fără antrenorul principal Ilie Poenaru, a fost condusă de pe bancă de secundul Marin Dună. În ultimul timp, echipa din Ştefan cel Mare a efectuat mai multe transferuri în spernaţa că va reuşi să se salveze de la retrogrdare şi în acest an. 

Succesul de vineri seara este primul după 2 luni, iar echipa lui Flavius Stoican a reuşit un meci în care să nu primească gol. Zilele trecute, administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureşan, declara că este sigur că Dinamo se va salva de la retrogrdare şi a precizat că în cazul în care echipa va ajunge la baraj, echipa din Ştefan cel Mare are prima şansă, în detrimentul unei echipe din Liga 2. 

Invitat în studioul lui TelekomSport, Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a precizat că Dinamo încearcă să obţină o poziţie cât mai mare în clasament. 

”Începe o remondata în Ştefan cel Mare, se încearcă să se vadă cât de sus se poate ajunge în clasament, să-şi asigure locul de baraj. Se aşteaptă o a doua minune, după cea de la Liberec”, a spus Andrei Vochin, la TelekomSport. 

Afla mai multe despre: dinamo-gaz metan-liga 1 

viewscnt
Articole similare