You are here:

Cea mai controversată reacţie după eliminarea lui Olaru! Fostul jucător al Stelei nu s-a ferit: ”A fost mai bine că am luat roşu”

Cea mai controversată reacţie după eliminarea lui Olaru! Fostul jucător al Stelei nu s-a ferit: ”A fost mai bine că am luat roşu”

FCSB

Comentarii

FCSB a obţinut o victorie uriaşă, 1-0 la Salonic, contra lui PAOK, iar campioana României a luat o opţiune serioasă la calificarea în primăvara Europa League.

FCSB s-a impus pe Toumba, contra lui PAOK, scor 1-0, graţie reuşitei semnate de Daniel Bîrligea la ultima fază a primei reprize.

Roş-albaştrii s-au apărat excelent în repriza a doua, deşi au rămas cu un om mai puţin în minutul 56, după eliminarea lui Darius Olaru.

PAOK a controlat autoritar meciul în ultima jumătate de oră, însă nu şi-a creat foarte multe ocazii de gol, iar campioana României a plecat cu cele trei puncte din infernul de la Salonic.

Astfel, după două etape, FCSB are şase puncte şi un golaveraj excelent (5-1), asta după ce roş-albaştrii au făcut instrucţie săptămâna trecută cu RFS pe Arena Naţională, scor 4-1.

Eliminarea lui Olaru, benefică pentru FCSB?

Marius Baciu, fostul apărător al Stelei, a dezvăluit că a avut un sentiment bun în momentul în care Darius Olaru a primit cartonaşul roşu, deoarece a anticipat că FCSB se va apăra pe toate liniile, tactică ce le-a dat bătăi de cap elenilor.

În plus, Baciu a criticat gestul făcut de Darius Olaru, mai exact henţul ce i-a adus al doilea cartonaş galben şi a susţinut că unii dintre fotbaliştii FCSB-ului există probleme de comportament ce ar trebui sancţionate de oficialii clubului.

”Cred că a fost bine că am luat roşu, pentru că simţeam că ne vom organiza mai bine. Am arătat un spirit fantastic. Dacă rămâneam în 10 oameni am fi încercat să jucăm şi s-ar fi creat multe spaţii.

Olaru nu are nicio scuză. Căpitanul de echipă, atâtea nemulţumiri şi dă din mâini... Meme, sau antrenorii ar trebui să ia măsuri.

Sunt foarte multe probleme de indisciplină, Bîrligea a luat galben (n.r. pentru proteste). A fost un arbitru excepţional”, a spus Marius Baciu, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbeuropa leaguedarius olaru 

viewscnt
Articole similare