You are here:

Cea mai frumoasă şefă din sportul românesc pregăteşte ţinutele de concurs şi de petreceri: "Mereu îmi trebuia mai scurtă, mai lungă, mai decoltată"

Cea mai frumoasă şefă din sportul românesc pregăteşte ţinutele de concurs şi de petreceri: "Mereu îmi trebuia mai scurtă, mai lungă, mai decoltată"galerie foto

Gimnastică

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică şi-a ales ţinutele pentru mare competiţie programată între 12 şi 14 iulie

Irina Deleanu, fotomodel înaintea Cupei Mondiale de la Cluj-Napoca

Pregătirile pentru Cupa Mondială de gimnastică ritmică de la Cluj-Napoca sunt în toi. Nu doar sportivele sunt gata, dar şi preşedintele federaţiei de specialitate, Irina Deleanu.

Cunoscută drept una dintre cele mai frumoase femei din sportul românesc, Irina Deleanu este un exponent al eleganţei şi bunului gust. Transformată pentru câteva ore în model, Irina Deleanu recunoaşte că i-a fost greu să aleagă doar câteva rochii.

„Suntem prezenţi aici la prietenii noştri de la magazinul Yokko să-mi aleg ţinutele pentru Cupa Mondială. Atât ţinutele pentru concurs, cât şi pentru cocktail şi pentru party-ul de după. Am descoperit aici o lume de vis, o lume de basm. Nişte culori extraordinare, rochii superbe, croieli superbe şi sunt foarte încântată, abia aştept să mai încerc câteva rochiţe. 

Clar mă reprezintă, pentru că bradul Yokko mi se potriveşte foarte bine şi din punct de vedere al croiului, dar şi ca pasteluri şi ca imprimeuri. În plus, la o vârstă trebuie să te îmbraci un pic mai acoperit, mai decent. Ideea e că prin aceste ţinute se păstrează feminitatea, se păstrează naturaleţea creaţiilor şi îmi plac foarte mult”, spune Irina Deleanu, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică, pentru Sportsnet.ro

Ea spune că rochiile sunt obiectul vestimentar cel mai des întâlnit în garderoba sa.

„Cred că am peste 100 de rochii de toate felurile şi evident atunci când merg la un eveniment niciodată nu am ce îmi trebuie. Mereu îmi trebuia mai scurtă, mai lungă, mai decoltată, mai nedecoltată, mai îmbrăcată. Ca orice femeie, niciodată noi nu avem ceea ce ne trebuie în garderobă, oricât de multe rochii am avea”, recunoaşte Irina Deleanu. 

În ceea ce priveşte machiajul, Irina Deleanu a devenit expertă să se aranjeze singură.

„Eu mă aranjez, pentru că fiecare femeie îşi cunoaşte defectele şi calităţile. Şi potenţez ce e bine la faţă, estompez ce nu e bine, iar coafura şi machiajul sunt în ton, în aşa fel încât finalul să fie OK”, mai spune preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică.

Chiar dacă iubeşte să fie elegantă, Irina Deleanu recunoaşte că în zilele în care nu are îndatoriri oficiale sau întâlniri, adoră să stea în ţinute lejere.

„Clar prefer şi ţinute lejere. În zilele când nu am întâlniri, interviuri, nu merg la vreo emisiune la TV sau la vreo şedinţă prefer ţinutele lejere”, mai spune Irina Deleanu, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică.

Pentru a putea face faţă tuturor îndatoririlor unei zile de lucru, Irina Deleanu are un regim special.

„Am acelaşi regim strict de sport dimineaţa, dietă, meditaţie, îmbrăţişat de copaci, acelaşi regim strict care mă ajută să pot să îndeplinesc toate task-urile zile”.

Amalia Lică va acorda autografe la Cupa Mondială de gimnastică ritmică de la Cluj-Napoca

Organizată la Cluj-Napoca, în perioada 12-14 iulie, Cupa Mondială de gimnastică ritmică va strânge la start o mare parte din numele importante ale acestui sport, pentru că este ultima verificare oficială înainte de Jocurile Olimpice.

Printre sportive se va număra şi Annaliese Drăgan, care este calificată la Jocurile Olimpice de la Paris şi care va încerca să dea lovitura în faţa propriilor fani.

„Stăm foarte bine pentru Cupa Mondială. Suntem în grafic. Gimnastele sunt bine, au fost la Milano la o altă ediţie de Cupă Mondială. Au avut o prestaţie bună acolo şi sperăm să intre în formă pentru Cluj şi apoi pentru Jocurile Olimpice de la Paris. Eu mi-aş dori de la ele în primul rând să-şi realizeze exerciţiile aşa cum au fost ele compuse. Încă mai lucrăm, mai avem de pus la punct detalii care ţin de muzică, de accentele muzicale. Ca rezultat îmi doresc să intre în finale, evident”, a adăugat Irina Deleanu.

Pentru Cupa Mondială, Federaţia Română de Gimnastică Ritmică a pregătit numeroase surprize pentru iubitorii sportului. Una dintre ele a fost deconspirată chiar de Deleanu: spectatorii o vor putea cunoaşte personal pe Amalia Lică, cvadruplă campioană a Europei la junioare!

„Avem o surpriză pentru toţi iubitorii sportului: Amalia Lică, gimnasta noastră de aur, care a obţinut medalii de aur la ultimul Campionat European de la Budapesta va fi prezentă la Cluj pentru o sesiune de autografe pentru toţi fanii şi toţi cei care doresc să o întrebe impresii despre Campionatul European”, anunţă Irina Deleanu, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: irina deleanuirina deleanu gimnastica ritmicagimnastica ritmica romania 

viewscnt
Articole similare