Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cea mai frumoasă victorie din carieră”. Reacţia lui Măldărăşanu, după ce i-a dat ”4” lui Hagi: ”Aş vrea să joc şi eu un fotbal mai aproape de Farul”

”Cea mai frumoasă victorie din carieră”. Reacţia lui Măldărăşanu, după ce i-a dat ”4” lui Hagi: ”Aş vrea să joc şi eu un fotbal mai aproape de Farul”

Hermannstadt​

Comentarii

Marius Măldărăşanu (47 de ani) a tras concluziile după victoria categorică a celor de la FC Hermannstadt, în faţa liderului Farul Constanţa. Antrenorul sibienilor a aplaudat evoluţia jucătorilor săi şi speră că odată cu inagurarea noului stadion, să vină şi sponsori alături de echipă.

FC Hermannstadt a învins, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia Farul Constanţa, într-un meci din etapa a 20-a a Superligii.

Este cea mai categorică înfrângere a Farului în acest sezon, în care este lider în Superligă.

”Cea mai frumoasă victorie din carieră”. Reacţia lui Măldărăşanu, după ce i-a dat ”4” lui Hagi: ”Aş vrea să joc şi eu un fotbal mai aproape de Farul”

La finalul meciului, Marius Măldărăşanu a fost mulţumit de evoluţia echipei sale.

Antrenorul sibienilor a recunoscut că nu se aştepta la un asemenea scor şi că această victorie este cea mai mare din cariera sa.

”Vă daţi seama că s-a tot încercat ca inaugurarea să se fac cât mai repede. S-a încercat contra CFR-ului, nu s-a realizat. S-a reuşit cu o echipă foarte puternică, Farul, echipa care domină la momentul ăsta campionatul, dar ne gândeam ca această inaugurare să vină după un rezultat pozitiv, dar nu ne aşteptam la un astfel de rezultat.

Un rezultat prea dur cu Farul, pentru că am marcat cam tot ce am avut. Am revăzut parcă toată perioada de început de campionat când ne intrau la o ocazie, două, mingile în poartă. După care am avut şi noi o perioadă mai complicată, dar ăsta e fotbalul. Ce e frumos, durează puţin. Sper să avem iar o serie pozitivă.

(n.r. dacă este o victorie specială, într-un context special) Nu m-am gândit la asta, dar acum, da, pot să spun că este cea mai frumoasă victorie din cariera mea de până acum. Dar, din punct de vedere al scorului, a fost un joc foarte tacticizat. Ca şi calitate, aş vrea să joc şi eu un fotbal mai aproape de Farul, din punct de vedere ofensiv.

Noi performanţa am făcut-o. În România, întâi ajungi să faci performanţă şi pe urmă apar condiţiile, infrastructura. Acest stadion, minunat. Ştim foarte bine cum ne-am antrenat, printre bormaşini, macarale, gălăgie, zgomote şi tot aşteptam momentul ăsta.

E foarte greu să joci o sută-două sute de spectatori. Asta e realitatea. Sperăm ca de acum să vină lucrurile mai normale, sponsori. Este clar că este nevoie. 

Tot timpul este nevoie de orice jucător care poate veni să ajute echipa. Asta ne-am dorit mereu. Vom analiza şi vedem dacă putem să găsim jucători care pot să se plieze pe ce ne dorim noi şi să putem plăti salariile pe care şi le doresc jucătorii respectivi. Mi-aş dori doi-trei jucători”, a declarat Măldăraşanu, după meci.

Cu această victorie, Hermannstadt a urcat pe locul 6, cu 30 de puncte.

Afla mai multe despre: maldarasanuhermannstadt 

viewscnt
Articole similare