Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai grea înfrângere a carierei pentru Dan Petrescu: Guizhou a fost spulberată de liderul din China

Cea mai grea înfrângere a carierei pentru Dan Petrescu: Guizhou a fost spulberată de liderul din China

Stranieri

Comentarii

Guizhou Zhicheng a pierdut meciul disputat duminică în Super Liga Chineză de fotbal, 0-5 cu Shanghai SIPG. A fost cea mai dură înfrângere din cariera experimentatului tehnician român.

Petrescu pierduse în alte două rânduri la scor la echipele sale (0-4 pe vremea când o antrena pe Anzhi şi tot 0-4 la Guizhou). Scorul cu care a pierdut duminică la Shanghai (0-5) este cel mai dur din cariera sa.

Recunoscut pentru felul în care îşi organizează echipele şi pentru disciplina pe care o aduce în mentalitatea jucătorilor săi, Dan Petrescu nu s-a întâlnit prea des cu astfel de situaţii, în care să piardă la scor.

Duminică însă a avut în faţă liderul din China, Shanghai SIPG formaţie care dă golgeterul campionatului (Wu Lei, 23 de goluri marcate) şi care are fotbalişti precum Elkeson, Oscar sau Hulk.

Guizhou ocupă în continuare ultimul loc în campionat cu 18 puncte, la patru lungimi de undă de următoarea clasată, Henan Jianye. Etapa viitoare, trupa lui Dan Petrescu are meci pe teren propriu cu Dalian Yifang.

Afla mai multe despre: dan petrescuguizhou zhicheng 

viewscnt
Articole similare