You are here:

Cea mai mare frică a lui Răzvan Lucescu înainte de Shamrock - PAOK, deşi a câştigat cu 4-0 în manşa tur

Cea mai mare frică a lui Răzvan Lucescu înainte de Shamrock - PAOK, deşi a câştigat cu 4-0 în manşa tur

UEFA Europa League

Comentarii

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, s-a arătat optimist înaintea returului cu Shamrock Rovers din play-off-ul Europa League.

Lucescu şi-a ambiţionat jucătorii înainte de returul cu Shamrock Rovers 

PAOK a obţinut o victoriei categorică, scor 4-0, în manşa tur. Astfel că echipa din Grecia este cu un picior în Europa League, dar Răzvan Lucescu, fostul selecţioner al României, vrea o victorie şi în partida de la Dublin.

”Nu ştiu ce pot spune despre starea de spirit a echipei în această situaţie în care ne regăsim (n.r. trimitere la victoria cu 4-0 din meciul tur cu Shamrock). Mă tem că jucătorii nu vor intra destul de motivaţi. Eu găsesc motivaţia ca un lucru pe care jucătorii trebuie să îl înţeleagă.

În fotbal, dacă nu tratezi asemenea situaţii cum trebuie, vei fi pedepsit.

Ştim că nimic nu este decis înaintea fluierului de final. Am jucat doar primul meci şi mai avem unul de disputat. Vrem să câştigăm şi al doilea meci. Jucăm în deplasare, deci trebuie tratată partida cu seriozitate.

Trebuie să luptăm pentru victorie, una care ne ajută să avem încredere şi pentru meciurile care urmează. Aceasta este logica cu care pregătim acest meci”, a declarat Răzvan Lucescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: răzvan lucescushamrock roverseuropa league 

viewscnt
Articole similare