You are here:

Cea mai proastă veste înainte de România - Slovacia. Ei sunt tricolorii care pot rata meciul decisiv de la EURO 2024

Cea mai proastă veste înainte de România - Slovacia. Ei sunt tricolorii care pot rata meciul decisiv de la EURO 2024

Echipa națională

Comentarii

România joacă meciul decisiv pentru calificarea în optimi la EURO cu Slovacia, miercuri, de la 19:00.

Cea mai proastă veste înainte de România - Slovacia. Ei sunt tricolorii care pot rata marele meci

Jurnalistul Silviu Tudor Samuilă este în Germania şi a oferit un dedesubt foarte interesant înainte de marele meci cu Slovacia. Corespondentul Orange Sport este de părere că naţionala României se confruntă şi cu oboseala înainte de acest duel, iar numele vizate îi dau mari emoţii lui Edi Iordănescu.

Concret, Denis Drăguş, Nicuşor Stanciu şi Andrei Raţiu încep să resimtă oboseala după primele 2 jocuri de la EURO, motiv pentru care este posibil ca selecţionerul să facă modificări importante în echipa de start cu Slovacia.

„Este de văzut dacă Edi Iordănescu va face modificări. Am fost la Koln şi am văzut câţiva jucători care mi s-au părut extrem de obosiţi. În primul rând Drăgus, care după minutul 60 aproape că nu mai putea să reziste, dar scorul fiind 1-0 pentru Belgia, Edi Iordănescu a tras de el.

Vorbesc de el pentru că în zona lui variantele Alibec şi Puşcaş nu sunt neapărat la nivelul lui. Drăguş e surpriza noastră la turneul final. Pe de altă parte, nici Stanciu nu a făcut un meci excepţional cu Belgia. Rămâne de văzut dacă va fi şi el înlocuit.

Raţiu a avut şi el un meci greu cu Doku, motiv pentru care a fost şi schimbat cu Sorescu. Rămâne de văzut dacă vor fi schimbaţi cei 3 pentru meciul cu Slovacia”, a spus jurnalistul Silviu Tudor Samuilă.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalaeuroslovacia 

viewscnt
Articole similare