You are here:

Cea mai proastă veste pentru suporterii Rapidului: "Cu Şucu, niciodată!". Viorel Moldovan, distrus şi el după înfrângerea de la Botoşani: "Nu a ezitat să tacă în faţa generalului"

Cea mai proastă veste pentru suporterii Rapidului: "Cu Şucu, niciodată!". Viorel Moldovan, distrus şi el după înfrângerea de la Botoşani: "Nu a ezitat să tacă în faţa generalului"

Rapid

Comentarii

Rapid a pierdut meciul de la FC Botoşani, scor 0-2, şi a rămas pe locul 12 în Superliga, cu doar 13 puncte obţinute în cele 12 etape disputate.

"Suntem peste tot acasă şi jucăm la fel de prost. La Botoşani, ca în Giuleşti. Acelaşi Rapid după chipul şi asemănarea patronului Şucu, departe de spiritul, ataşamentul şi emoţia centenară alb-vişinie. Acest meşter Manole de tip nou, corporatist, a zidit bani în loc de fotbal şi vrea să culeagă rezultate. Vă dau o veste tristă. Niciodată! Nu poţi clădi durabil doar cu ucenici începători ridicaţi la rang de preşedinţi şi directori în condiţiile în care inclusiv şeful este străin de fotbal şi lipsit de trăiri empatice reale, nu simulate aşa cum se manifestă în tribună pentru camerele de luat vederi.

Comisarul Moldovan îşi ceartă public infanteriştii, dar nu a ezitat să tacă complice când generalul a vândut caii, tunurile şi muniţia lăsându-i singuri în voia Domnului. Aşteaptă acum perverşi, la două capete, minuni de la Şumudică sau să-şi rupă gâtul ruşinos pentru a le legitima prostia şi/sau ignoranţa cu care au amăgit şi dezamăgit o întreagă stare de spirit alb-vişinie sătulă de promisiuni furniruite în laboratoarele Mobexpert.

În Europa fotbalistică nu se ajunge construind echipe din lemn verde sau rumeguş frumos fasonate şi lăcuite mediatic. La Botoşani, o echipă care nu a cumpărat niciodată vreun jucător a deraiat un Rapid care a atacat pe final în disperare de cauză şi în lipsa atacanţilor cu Săpunaru. Au ajuns astfel la două puncte de retrogradare directă" , a spus Marian Iancu la Orange Sport.

FC Botoşani - Rapid 2-0

Rapid Bucureşti a fost învinsă de ultima clasată, FC Botoşani, cu scorul de 2-0 (0-0), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii.

FC Botoşani a deschis scorul prin Adrian Chică Roşă (52), aflat la prima sa reuşită în Superligă.

Rapid a ratat o mare ocazie de gol prin Cristian Săpunaru (89), iar la faza următoare gazdele au stabilit scorul final, 2-0, prin golul lui Aldair Ferreira (90).

FC Botoşani venea după cinci etape fără victorie, trei eşecuri şi două egaluri.

Rapid rămâne cu o victorie în ultimele cinci etape, două egaluri şi două eşecuri.

FC Botoşani - Rapid 2-0, Stadion Municipal - Botoşani
Au marcat:
Adrian Chică Roşă (52), Aldair Ferreira (90).
Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); al patrulea oficial: Cătălin Buşi (Râmnicu Vâlcea)

Articol scris: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: sumudicarapidmarian iancu 

viewscnt
Articole similare