adplus-dvertising
You are here:

Cea mai tare lovitură din Liga 1, din această iarnă? Dragomir, impresionat: ”Nimeni n-a făcut în România aşa ceva”

Cea mai tare lovitură din Liga 1, din această iarnă? Dragomir, impresionat: ”Nimeni n-a făcut în România aşa ceva”galerie foto

Liga 1

Comentarii

Dumitru Dragomir este de părere că Universitatea Craiova a dat cea mai tare lovitură din Liga 1.

Universitatea Craiova a încheiat anul 2021 cu o serie de rezultate slabe, 7 meciuri fără victorii şi riscă să rateze inclusiv prezenţa în play-off.

În consecinţă, Mihai Rotaru a decis în această iarnă să facă mai multe schimbări în echipă. Una dintre ele l-a impresionat pe Dumitru Dragomir, care spune că este cea mai inspirată de până acum.

Dumitru Dragomir crede că Universitatea Craiova a dat cea mai tare lovitură din Liga 1

Mihai Rotaru încearcă să o întărească pe Universitatea Craiova pentru partea a doua a campionatului. Deocamdată, Laurenţiu Reghecampf a fost reconfirmat, în ciudat faptului că echipa n-a mai câştigat de 7 etape.

Până acum, acţionarul majoritar al Craiovei a încercat să scape de jucătorii pe care Reghecampf nu i-a mai luat în calcul pentru a doua parte a sezonului.

Mihai Bălaşa şi Mihai Roman au plecat astfel de la echipa din Bănie. Cei doi se aflau în ultimele 6 luni de contract şi nu mai făceau parte din planurile echipei.

Mihai Bălaşa s-a transferat la Sepsi Sfântu Gheorghe, în schimbul a 50.000 de euro, în timp ce Mihai Roman a semnat cu FC Botoşani din postura de jucător liber de contract.

Deocamdată, Universitatea Craiova n-a bifat niciun jucător, dar au fost negocieri cu Fernando Varela, care a refuzat însă şi există informaţii că se discută şi cu Alex Chipciu.

Însă echipa din Oltenia a făcut o mutare interesantă la nivelul conducerii. Mihai Rotaru l-a adus pe Marian Copilu, fost preşedinte la CFR Cluj şi cel care este considerat eminenţa cenuşie pentru succesele echipei din Gruia.

Dumitru Dragomir susţine că venirea lui Marian Copilu la Universitatea Craiova este cea mai tare lovitură pe care o putea da o echipă din Liga 1:

”Marian Copilu este şi el oltean, e de lângă Bălceşti. Contează că e oltean şi ştie bine meseria asta. E un om cu bani, nu e fripturist. Are sprijin din partea lui Cârţu. Mie mi-a plăcut de Cârţu astăzi (n.r. joi).

Ăştia au minte multă acolo. Craiova are o conducere bună. Patronul a făcut o mutare cum nu a făcut nimeni în România. A delegat puterea altui om care e profesionist în meserie. Aţi înţeles? A dat banii lui pe mâna altuia”, a declarat Dumitru Dragomir la ProSport LIVE.

viewscnt
Articole similare