You are here:

Cea mai vehementă reacţie după Rapid - ”U” Cluj 0-2! Mitică Dragomir nu a avut milă de noul transfer al lui Şumudică: ”Slab spre foarte slab”

Cea mai vehementă reacţie după Rapid - ”U” Cluj 0-2! Mitică Dragomir nu a avut milă de noul transfer al lui Şumudică: ”Slab spre foarte slab”

Superliga

Comentarii

Dumitru Dragomir, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, nu a dat notă de trecere Rapidului pentru prestaţia din meciul cu Universitatea Cluj din etapa a noua, pierdut de giuleşteni, scor 0-2.

Mitică Dragomir a criticat jocul elevilor lui Marius Şumudică şi a declarat că nu înţelege lejeritatea cu care conducerea clubului giuleştean a renunţat la Răzvan Oaidă şi Cătălin Cîrjan.

Mai mult decât atât, Dumitru Dragomir a făcut câteva obiecţii referitoare la planul tactic abordat de Şumudică şi nu l-a menajat pe Constantin Grameni, cel care a debutat în meciul cu ”U”.

  • 400.000 de euro a plătit Rapid în schimbul transferului lui DIna Grameni.

Linia de mijloc, punctul slab al Rapidului? Reacţia dură a lui Mitică Dragomir: ”Erau speriaţi”

”Rapid avea viteza I si II. În afară de Petrila, care are o frecvenţă mai bună şi fundaşul dreapta, care joacă pe stânga, Braun, restul sunt cu încetinitorul, pe onoarea mea.

Erau nişte distanţe între jucătorii de la Rapid de neînţeles. Băi, fraţilor, cu o echipă care nu pierduse, nu te duci tu să te lăbărţezi atât. Dar nu are jucători. Ce jucători să aibă?

În apărare erau cu încetinitorul. Cum a dat Rapid drumul la doi jucători? Lui Oaidă, care era cel mai bun mijlocaş, şi lui Cîrjan? Cum să dai drumul unor astfel de mijlocaşi şi să opreşti nişte speriaţi?

Tot mijlocul Rapidului era format numai din speriaţi. Se lovea mingea de ei ca de stâlpul de telegraf. Grameni a fost de la slab spre foarte slab, dar pe el nu poţi să îl acuzi, că e primul meci”, a spus Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

În următoarea etapă, Rapid se va deplasa la Clinceni, pentru partida cu Unirea Slobozia din etapa a zecea. Partida este programată luni, pe 23 septembrie, de la 21:00.

Afla mai multe despre: superligarapid 

viewscnt
Articole similare