Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei 3 oameni care l-au impresionat pe Ion Ţiriac! ”A intrat în cameră şi i-ai simţit prezenţa!”

Cei 3 oameni care l-au impresionat pe Ion Ţiriac! ”A intrat în cameră şi i-ai simţit prezenţa!”

Diverse

Comentarii

Ion Ţiriac a recunoscut că este un om greu de impresionat şi a precizat 3 persoane care au reuşit să îl uimească pe fostul sportiv român.

Omul de afaceri a menţionat 3 persoane care l-au impresionat, iar acestea nu provin din mediul sportiv, ci din cel politic şi al afacerilor. Cele 3 personalităţi care i-au lăsat o impresie plăcută lui Ion Ţiriac sunt:

Richard Nixon  - al 37-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii între 1969 şi 1974.

Mohammad Reza Pahlavi  - fiul Şahului Reza Pahlavi al Persiei (Iran) şi ultimul monarh al ţării. Datorită educaţiei sale, el a fost apropiat de ţările din Europa şi SUA. 

Ferdinand Anton Ernst Porsche - constructor de automobile, la firma familiei, Porsche.

”A intrat în cameră şi i-am simţit prezenţa!”

”În viaţa mea, au fost doi-trei oameni care au reuşit să mă impresioneze. Şi nu sunt un om uşor de impresionat. Unul era Nixon, cu prezenţa sa veselă. Poate a fost şi megalomania mea, gândindu-mă că eram în prima delegaţie comunistă românească care a fost primită vreodată la Casa Albă în ’69. Dar când Nixon a intrat în cameră, i-ai simţit prezenţa.

Al doilea a fost şahul Persiei. Şi al treilea: Ferry Porsche. Îmi amintesc în 1984, când m-am dus să iau modelul 959. Făcuseră 200 şi am ajuns la el să iau o maşină. Eram însoţit de acest băiat care tocmai câştigase Wimbledon. 17 ani, blond, nu avea permis de conducere (n.r. – Boris Becker). Şi am intrat în biroul acestui domn, Ferry Porsche. Porsche mi-a făcut o impresie uriaşă. Şi în al doilea rând: Porsche ştie să facă maşini impecabile din toate punctele de vedere”, a declarat Ion Ţiriac pentru revista pasionaţilor de Porsche, conform Ziare.com.

Afla mai multe despre: ion ţiriac-richard nixon-ferdinand anton ernst porsche-mohammad reza pahlavi 

viewscnt
Articole similare