You are here:

Cei 4 fantastici de la Dinamo! Fotbaliştii esenţiali din echipa lui Kopic: "Lucrurile evoluează bine"

Cei 4 fantastici de la Dinamo! Fotbaliştii esenţiali din echipa lui Kopic: "Lucrurile evoluează bine"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo are patru "fantastici" în echipă în acest sezon, un sezon în care pare că echipa din Ştefan cel Mare nu va mai avea emoţiile din anii trecuţi în privinţa retrogradării. Zeljko Kopic a "legat" o echipă la Dinamo.

Fostul fotbalist al "câinilor", Costel Orac, a remarcat patru jucători esenţiali din echipa lui Zeljko Kopic, jucători care au ajutat-o pe Dinamo să-şi ridice nivelul, chiar dacă în primele meciuri n-au arătat mare lucru.

Costel Orac laudă patru fotbalişti care au crescut nivelul lui Dinamo: "Gnahore, Politic, Selmani şi Abadallah"

Eddy Gnahore, Dennis Politic, Astrit Selmani şi Hakim Abdallah sunt jucătorii a căror importanţă a fost subliniată de Costel Orac. El i-a lăudat pe fiecare în parte şi a spus că fiecare şi-a îmbunătăţit calităţile şi a ajutat la creşterea nivelului lui Dinamo.

"Lucrurile evoluează bine, numai că în fotbal e greu să ai rezultate bune a la long, dacă nu ai jucători deosebiţi care să facă diferenţa.  De fapt, e forţa echipei cea care a dat trendul.

Dar este un Gnahore, un jucător foarte bun, menţine echilibrul la mijlocul terenului, este Dennis Politic, care din păcate s-a accidentat, mai este Selmani care uşor, uşor face ceea ce trebuie să facă un vârf. Abdallah, care anul trecut, deşi a avut fluctaţii, de la meci la meci a început să fie cât de cât constant", a declarat Costel Orac.

Dinamo are 12 puncte strânse în şapte meciuri jucate în acest sezon de Superligă, unul în care a obţinut victorii importante, cu Petrolul sau Universitatea Craiova, dar şi egaluri cu Rapid sau Sepsi.

Afla mai multe despre: costel oracdinamocei patru fantasticiabdallahselmanipoliticgnahore 

viewscnt
Articole similare