Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei de la Voluntari se simt nedreptăţiţi după remiza cu Petrolul: ”Trebuiau acordate 3 cartonaşe roşii”

Cei de la Voluntari se simt nedreptăţiţi după remiza cu Petrolul: ”Trebuiau acordate 3 cartonaşe roşii”

FC Voluntari

Comentarii

Echipa Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate vineri, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia FC Voluntari, în etapa a 18-a din Superligă. Ambele echipe au avut câte un jucător eliminat.

Portarul gazdelor, Jesus Fernandez, a scos în minutul 27 lovitura de cap trimisă de Grozav, din careu, iar în replică, la poarta ploieştenilor, Zima a avut o intervenţie excelentă la lovitura liberă executată de Dor Andrei, sub transversală, în minutul 30.

Goalkeeperul oaspeţilor a avut o intervenţie salutară şi la lovitura de cap a lui Armaş, din minutul 46. Ilfovenii au mai ratat o ocazie în minutul 62, când Raţă nu a putu lovi mingea aşa cum şi-ar fi dorit şi a trimis pe lângă poartă. Ploieştenii au rămas în zece oameni după elminarea lui Ismael Diomande, care l-a lovit la gleznă pe Dumiter, în minutul 75. Jucătorul celor de la Voluntari a fost scos de pe teren cu targa.

În minutul 80 Zima a respins de două ori în aceeaşi fază, prima oară la Carnat, iar a doua oară la Armaş. Două minute mai târziu Nemec a trimis, incredibil, pe lângă bară, din careul mic. Gazdele au rămas şi ele în zece, din minutul 89, după eliminarea lui Matricardi, dar până la final nu s-a înscris şi scorul a fost egal, 0-0.

Cei de la Voluntari se simt nedreptăţiţi după remiza cu Petrolul şi reclamă arbitrajul. 

”Am ieşit destul de rău după acest joc. Eu cred că am pierdut două puncte, în special după repriza a doua când am avut 4-5 ocazii mari de tot de gol. Ne pare mai rău de jucătorii pe care i-am pierdut, pentru că sunt doi jucători care nu ştim când vor reveni (n.r. Radu Boboc şi Andrei Dumiter, ambii accidentaţi de doi jucători ai Petrolului).

Nu cred că vor reveni destul de repede, iar acele intrări eu nu pot să le înţeleg. La Dumiter trebuiau acordate 3 cartonaşe roşii. Nu acuz arbitrajul, cu toate că putea să mai dea un adversar afară, pe Paul Papp la acea intrare cu cotul asupra lui Adam Nemec”, a spus Marin Dună la flash-interviu.

În clasament, Petrolul Ploieşti este pe locul 5, cu 29 de puncte, iar FC Voluntari are 21 de puncte şi ocupă poziţia a 9-a.

Echipele care au evoluat:

  • FC VOLUNTARI: J. Fernandez – Ricardinho, Matricardi, Armaş – Boboc (Aliji 38), Raţă, Crepulja, D. Andrei (A. Niţă 90+4), Carnat – R. Popescu (Nemec 46), Dumiter (D. Florea 81). ANTRENOR: Ilie Poenaru
  • PETROLUL: Zima – Doua, Papp, Meijers, Huja (Seto 79), Ţicu – Jair, Jefferson, I. Diomande – Al. Musi (I. Răducan 73), Grozav (Omrani 73). ANTRENOR: Florin Pîrvu

Afla mai multe despre: voluntaripetrolul ploieştimarin dună 

viewscnt
Articole similare