You are here:

Cei doi portari de care se interesează Arsenal Londra. Unul dintre ei s-a format în Academia lui Manchester United

Cei doi portari de care se interesează Arsenal Londra. Unul dintre ei s-a format în Academia lui Manchester United

Arsenal

Comentarii

Arsenal se interesează de doi portari englezi pentru stagiunea viitoare.

Potrivit Daily Mirror, Arsenal este în căutarea unui portar, după ce l-a vândut definitiv pe Emiliano Martinez la Aston Villa, pentru 18 milioane de euro.

Pentru a-i face concurenţă lui Bernd Leno, Arsenal caută acum soluţii pe piaţa din Anglia, iar primele două nume avansate de presa britanică sunt Aaron Ramsdale şi Sam Johnstone.

Ramsdale (23 de ani) este unul dintre portarii Angliei la turneul final al Campionatului Europa. Transferul său nu este însă deloc unul facil, în cindiţiile în care Sheffield United a plătit 20 de milioane de euro pentru el celor de la Bournemouth.

Johnstone s-a format la Manchester United şi apără între timp poarta celor de la West Bromwich Albion. Retrogradat cu echipa sa în liga a doua engleză, Sam Johnstone vrea să plece, dar WBA cere 25 de milioane de euro pentru transferul său.

Arsenal îi are în lot acum pe Bernd Leno şi Runar Alex Runarsson. Cei trei portari tineri de la U23 nu intră în planurile de viitor ale antrenorului Mikel Arteta. Este vorba despre Karl Hein, James Hillson şi Arthur Okonkwo.

Afla mai multe despre: arsenalsam johnstoneaaron ramsdale 

viewscnt
Articole similare