You are here:

Cei patru fotbalişti de la FCSB pe care Gigi Becali i-a văzut schimbaţi: "Ai observat?"

Cei patru fotbalişti de la FCSB pe care Gigi Becali i-a văzut schimbaţi: "Ai observat?"

FCSB

Comentarii

FCSB s-a calificat în faza ligii Europa League, după ce în play-off-ul competiţiei a reuşit să învingă LASK Linz, scor 1-0 la general.

Becali şi metoda folosită pentru a motiva vestiarul de la FCSB

FCSB s-a calificat în faza principală din Europa League, unde le va întâlni pe Manchester United, Rangers, PAOK, Olympiacos, Qarabag, Midtjylland, Hoffenheim şi RFS.

În cadrul unei conferinţe susţine în faţa Palatului de pe Aleea Alexandru, Gigi Becali, patronul de la FCSB, şi-a analizat jucătorii şi a dezvăluit ”metoda” prin care a reuşit să îi motiveze.

”Târnovanu, Lixandru, Băluţă, Popa au jucat de frică cu LASK Linz, meciul calificării. Ba, Târnovanu ai văzut, dacă ştie de frică? 

Lixandru l-ai văzut?  Ba, Lixandru a fost cel mai bun de pe teren. Ai văzut de frică ce face Lixandru? Pai staţi tată că vă ameninţ atunci dacă vreţi de frică. Stai că l-am ameninţat acum pe Băluţă.

Lasă că îl ameninţ de ziua lui. Ai văzut frica? Ai văzut Popa? Alergă de nebun pe acolo, dai, dai, dai. Noi ne-am calificat cu 5 jucători de pe bancă. Avem. Nici nu ştii cine e titular şi rezervă. Bine excluzand fundasii centrali care ăia sunt pantere”, a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalilixandru 

viewscnt
Articole similare