Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei trei fotbalişti de care nici măcar Gigi Becali nu se poate atinge. Transferurile ratate de FCSB

Cei trei fotbalişti de care nici măcar Gigi Becali nu se poate atinge. Transferurile ratate de FCSB

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a alcătuit lista "neagră" la FCSB, dar pregăteşte şi transferuri pentru a se bate cu Astra şi CFR Cluj pentru titlul Ligii 1. Totuşi, omul de afaceri are un regret. Becali a recunoscut că şi-ar dori trei fotbalişti importanţi, dar că nu-i poate aduce pe aceştia.

Billel Omrani, Valentin Mihăilă şi Ianis Hagi, doriţi de Gigi Becali

FCSB a recuperat teren în clasament după un start dezastruos de campionat, iar acum se află pe locul patru, cu 36 de puncte, la opt puncte distanţă de liderul CFR Cluj. Totuşi, Gigi Becali încearcă să întărească lotul pentru un play-off de foc, în care vicecampioana vrea să recupereze din distanţa faţă de actuala campioană a României. 

Lista plecărilor, dar şi a sosirilor e deschisă la echipa din Berceni, dar Gigi Becali suspină după trei fotbalişti importanţi. 

Într-un interviu acordat Look Plus, întrebat despre jucătorii pe care i-ar dori la FCSB şi nu poate să-i ia, Becali i-a menţionat pe Billel Omrani, Valentin Mihăilă şi Ianis Hagi, conform News.ro. 

Interesul lui Gigi Becali pentru cei trei jucători nu este nou. În ultimele sezoane, Omrani a fost ofertat de mai multe ori de FCSB, dar, de fiecare dată, negocirile au picat. 

În ceea ce-l priveşte pe Ianis Hagi, Gigi Becali i-a transmis lui Gică Hagi să-l trimită pe fiul său la actuala vicecampioană a României, dar "Regele" şi-a dorit o echipă din străinătate, iar Ianis a ajuns la Genk, în Belgia. 

Valentin Mihăilă este ultimul intrat pe lista de transferuri a lui Gigi Becali, chiar în această iarnă. După ce s-a impus la U Craiova şi la naţionala U21 a României, Becali a susţinut că a făcut o oferă pentru "perla" din Oltenia printr-un intermediar, dar conducerea din Bănie a refuzat negocierile. 

Afla mai multe despre: gigi becalibillel omraniianis hagivalentin mihailatransferuri fcsbfcsb 

viewscnt
Articole similare