Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei trei jucători remarcaţi de Cosmin Moţi după prima victorie a lui Dinamo

Cei trei jucători remarcaţi de Cosmin Moţi după prima victorie a lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Echipa Dinamo Bucureşti a învins luni, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Botoşani, in etapa a cincea a Superligii.

Meciul de pe stadionul Arcul de Triumf a început cu Dinamo în atac, gazdele punându-l la încercare pe Ducan în câteva rânduri. Prima repriză s-a încheiat însă fără gol marcat. În minutul 62 Politic a trimis în bară, dar Dinamo a reuşit sa marcheze golul victoriei în minutul 90+6, prin Ţîră. Este prima victorie a dinamovistilor în actualul sezon.

Cosmin Moţi a urmărit partida şi a tras primele concluzii: ”Dinamo are jucători cu calitate!”.

”Au jucători tineri cu calitate, mai au nevoie să zic aşa de un pic de de încredere şi cred că totul va fi ok. Fanii dinamovişti sunt la cel mai înalt nivel, mă bucur că sunt la stadion că susţin echipa pentru că au nevoie!

În afară de fundaşii centrali care mi-au placut şi au jucat bine, mi-a plăcut şi Bani şi Politic. Amzar ... fundasul stânga chiar mi-a plăcut cum a jucat. Îmi doresc dacă se poate să se califice toate echipele pentru că avem nevoie de puncte şi cu cât mai mulţi cu atât mai bine”, a declarat Cosmin Moţi. 

Dinamo se află pe locul 14 al clasamentului, cu patru puncte, în timp ce FC Botoşani este pe locul 16, cu două puncte.

Echipele care au evoluat:

  • DINAMO: Golubovic – Moura, Patriche, Homawoo, Amzar – Costin, Larrucea, N. Roşu (Iglesias 25) – Politic, Abdullah (Gregorio 46), Bani (Ţiră 77). ANTRENOR: Ovidiu Burcă 
  • BOTOŞANI: Ducan – Mutombo (Şeroni 72), Pius, Ţigănaşu – G. David, Florescu, Dican, Cioiu (Hebling 88) – Dragu, Camara, Pinson (M. Roman 65). ANTRENOR: Mihai Ciobanu

 

Afla mai multe despre: dinamofc botoşanicosmin moţiliga i 

viewscnt
Articole similare