You are here:

Cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1 a plecat de la CFR Cluj în Germania! Răsturnare de situaţie: ce i-a anunţat de acolo pe conducători | EXCLUSIV

Cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1 a plecat de la CFR Cluj în Germania! Răsturnare de situaţie: ce i-a anunţat de acolo pe conducători | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a dat ultimele detalii din lotul antrenat de Dan Petrescu. De asemenea, a oferit informaţii despre cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1, într-un punct în care situaţia jucătorului e incertă.

Runar Mar Sigurjonsson a plecat în Germania. Ce i-a anunţat pe conducători

De-a lungul acestui sezon, Dan Petrescu a modificat constant listele trimise la LPF pentru partidele din Liga 1. Iniţial, fotbaliştii aduşi de Marius Şumudică au fost scoşi de pe aceste liste, iar în iarnă cei mai mulţi dintre ei au părăsit clubul. 

În ultimele zile, "Bursucul" a efectuat noi modificări. Rúnar Már Sigurjónsson, pe Mike Cestor şi pe Rachid Bouhenna au pierdut lista, conform ultimelor informaţii, iar Cristi Balaj a oferit detalii despre internaţionalul islandez, din partea căruia "feroviarii" aveau mari aşteptări. Sigurjónsson câştigă în România un salariu de peste 400.000 de euro pe sezon, fiind cel mai bine plătit fotbalist. 

Măcinat de o accidentare care nu i-a mai permis să joace din decembrie 2021, dintr-un CFR Cluj - CS Mioveni 1-0, mijlocaşul a plecat în Germania pentru a primi îngrijiri de specialitate. 

Sigurjónsson a vorbit cu conducătorii lui CFR Cluj şi le-a transmis că a aflat cauza durerilor sale. Mai mult, Cristi Balaj a dezvăluit că jucătorul se întoarce în România şi, dacă va fi apt, va reintra în echipa campioanei Ligii 1. 

"Ştiţi câte rezilieri s-au făcut. Cei care au jucat aproape meci de meci au rămas, Graovac şi Burcă. În locul lui Cestor şi Bouhenna au venit Yuri şi Dimitrov. De la mijloc a plecat Culio şi a revenit Itu. Şi Roger. 

Sigurjonsson, din păcate, n-a reuşit să depăşească problemele medicale. L-am sprijinit, a fost dorinţa lui de a merge în Germania, iar veştile sunt bune. 

Ne-a spus că e optimist, că medicul i-a spus că a găsit cauza care i-a produs acea durere. E optimist, veştile sunt bune, iar de luni se alătură echipei. E foarte bun, are calitate. El n-a jucat nu pentru că antrenorul nu l-a dorit. N-a jucat, pentru că a stat în cabinetul medical. Vedem ce se întâmplă în cazul lui, există posibilitatea ca el să joace. 

Dacă nu va reuşi să depăşească problemele medicale, rămâne de văzut ce se întâmplă cu el şi, dacă nu va putea, Itu rămâne printre variante", a declarat preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, pentru Telekom Sport. 

La CFR Cluj, Rúnar Már Sigurjónsson a jucat în 35 de meciuri, a marcat de opt ori şi a pasat decisiv de patru ori. 

 

Afla mai multe despre: runar mar sigurjonssondan petrescurunar mar sigurjonsson dan petresculot cfr cluj 

viewscnt
Articole similare