Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Cel mai bun jucător de la Dinamo!” Expertul a dat verdictul după returul dezamăgitor cu Csikszereda

„Cel mai bun jucător de la Dinamo!” Expertul a dat verdictul după returul dezamăgitor cu Csikszereda

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a reuşit să se salveze de la retrogradare după egalul din returul cu Csikszereda, scor 0-0.

Expertul a găsit cel mai bun jucător de la Dinamo în returul de la barajul cu Csikszereda

Meciul a fost unul lipsit de spectacol, iar formaţia lui Zeljko Kopic s-a apărat constant pentru a menţine avantajul obţinut în tur, atunci când dinamoviştii s-au impus cu 2-0.

Strategia gândită de croat a fost una care i-a nemulţumit pe fani, iar expertii nu au menajat echipa bucureşteană. În direct la Orange Sport, Andrei Vochin şi Basarab Panduru au analizat meciul retur şi au ajuns la concluzia că Dinamo a evoluat sub aşteptări, dar a meritat totuşi să rămână în Superligă. De asemenea, Vochin îl consideră pe Golubovic drept cel mai bun jucător de la bucureşteni în acest baraj.

Panduru: „Şi în ăsta, şi în celălalt baraj a câştigat echipa mai bună. Cele din Liga 2 n-au marcat gol. Botoşanui, chiar şi în tur, mi s-a părut echipa mai bună, au pasat, au ajuns la poartă. Şi Dinamo a fost mai bună, iar în prima ligă rămân echipele mai bune.” 

Andrei Vochin: „Meciul nu e un reper pentru Dinamo, e o bornă foarte jos pentru sezonul următor. Dinamo merită să fie în Liga 1, dar ce am văzut azi nu mi-a plăcut deloc. Am văzut o echipă speriată de miza meciului. Poate că mentalul a acţionat foarte tare asupra fizicului, mă gândesc că asta o fi cauza.

Mă gândesc că o echipă care a arătat rău în play-off-ul Ligii 2 izbuteşte să aibă opt ocazii de poartă şi Golubovic e cel mai bun jucător. Ar trebui să-şi pună semne de întrebare.”

Afla mai multe despre: andrei vochindinamogolubovic 

viewscnt
Articole similare