Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai bun marcator din 2019 nu este nici Lewandowski, nici Messi, ci un marocan! Faceţi cunoştinţă cu bombardierul anului

Cel mai bun marcator din 2019 nu este nici Lewandowski, nici Messi, ci un marocan! Faceţi cunoştinţă cu bombardierul anului
Comentarii

Atacantul marocan Abderrazak Hamdallah (29 de ani) va încheia anul 2019 în fruntea topului marcatorilor din fotbalul mondial.

Abderrazak Hamdallah, care joacă la formaţia Al Nassr în prima ligă din Arabia Saudită, a înscris nu mai puţin de 57 de goluri în toate competiţiile.

Până sâmbătă, atacantul marocan se afla la egalitate cu Robert Lewandowski, fiecare cu 54 de goluri, însă Hamdallah a izbutit să înscrie un hat-trick în meciul cu Al Feiha şi l-a depăşit astfel pe internaţionalul polonez de la Bayern Munchen. Pe locul al treilea s-a clasat Leo Messi, cu 50 de goluri.

"Sunt foarte fericit că sunt marcatorul anului"

"Sunt foarte fericit că sunt marcatorul anului. Este o onoare pentru mine. Mulţumesc întregii echipe, mai ales coechipierilor, pentru ajutor", a declarat fotbalistul marocan.

În 2018, cel mai bun marcator al lumii a fost Leo Messi, cu 51 de goluri, urmat de Cristiano Ronaldo (49) şi de Robert Lewandowski (46).

Afla mai multe despre: lewandowski 

viewscnt
Articole similare