Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai disputat Balon de Aur din ultimii ani: cei cinci jucători care îi pot detrona pe Messi şi Ronaldo

Cel mai disputat Balon de Aur din ultimii ani: cei cinci jucători care îi pot detrona pe Messi şi Ronaldo
Comentarii

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo au cucerit ultimele zece Baloane de Aur, câte cinci de fiecare, dar evoluţiile avute de cele două staruri la Cupa Mondială nu îi recomandă la câştigarea trofeului şi în acest an.

Doar Xavi şi Iniesta, în 2010, şi Franck Ribery, trei ani mai târziu, au pus în pericol supremaţia lui Messi şi a lui Ronaldo. Iniţial, Neymar era văzut drept principalul favorit la detronarea celor două vedete, dar accidentarea suferită în partea a doua a sezonului trecut şi prestaţia neconvingătoare avută în Rusia au făcut ca brazilianul să fie scos din discuţie.

Jurnaliştii de la Marca au selectat cinci dintre jucătorii rămaşi în competiţie la Cupa mondială din Rusia, pe care îi consideră candidaţi serioşi la câştigarea Balonului de Aur. Este vorba despre francezii Antoine Griezmann şi Kylian Mbappe, croatul Luka Modric, belgianul Kevin De Bruyne şi englezul Harry Kane. Cu toţii vor juca în semifinalele Cupei Mondiale, unde Franţa va primi replica Belgiei, iar Croaţia va întâlni Anglia.

Ultimul jucător care a câştigat Balonul de Aur, în afară de Cristiano Ronaldo şi Leo Messi, a fost mijlocaşul brazilian Kaka, în 2007.

Afla mai multe despre: messironaldobalonul de aur 

viewscnt
Articole similare