Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai lung meci din epoca contemporană! Unde s-a jucat şi motivul pentru care a durat doar cu 11 minute mai puţin decât recordul all-time | VIDEO

Cel mai lung meci din epoca contemporană! Unde s-a jucat şi motivul pentru care a durat doar cu 11 minute mai puţin decât recordul all-time | VIDEO
Comentarii

În aceste zile a avut loc cel mai lung meci de fotbal din epoca contemporană. Partida a durat mai bine de 160 de minute, ceea ce reprezintă cel mai lung timp de desfăşurare al unui meci din ultimii 76 de ani.

Cel mai lung meci din epoca contemporană! Unde s-a jucat şi motivul pentru care a durat atât | VIDEO

Partida respectivă a avut loc în Cupa Ligii Portugaliei, joi, 17 noiembrie, şi s-a disputat între Penafiel şi Moreirense.

Formaţia gazdă a deschis scorul în minutul 31, prin Roberto, scor ce s-a păstrat până la intrarea la cabine.

După pauză, au apărut problemele. Noctura de pe ”Estadio Municipal 25 de Abril” a căzut, astfel că s-a lăsat întunericul peste arena unde s-a disputat partida, mai ales că aceasta a început la ora 22:30, ora României.

Prin urmare, meciul a fost întrerupt aproximativ o oră, dar timpul a continuat să se scurgă, iar jocul a reînceput odată cu minutul 90+20.

Odată ce jocul a fost reluat, oaspeţii de la Moreirense au întors soarta partidei. Aceştia au marcat cele mai târzii goluri din istoria fotbalului portughez.

Mai întâi, a punctat Petkov, în minutul 90+55, care a restabilit egalitatea pe tabelă. Pe urmă, Andre Luis a adus victoria oaspeţilor prin golul din minutul 90+64.

În cele din urmă, arbitrul a pus capăt partidei în minutul 90+72, ceea ce ar totaliza 162 de minute.

Când a avut loc cel mai lung meci din istorie 

Recordul all-time pentru cel mai lung meci din istorie este consemnat ca fiind unul jucat la data de 30 martie 1946, respectiv cu mai bine de 76 de ani în urmă, conform sportsbrief.com.

Acesta ar fi avut loc în Anglia , în Cupa de Nord a diviziei a treia dintre Stockport County şi Doncaster Rovers, meci care, potrivit sursei citate, s-a încheiat după nu mai puţin de 173 de minute de joc!

Asta datorită unui gol marcat de Les Cocker, atacantul formaţiei Stockport, în minutul 173.

Astfel, a luat sfârşit cel mai lung meci din istoria fotbalului, dar partida din aceste zile din Portugalia nu este nici ea departe ca durată, având cu doar 11 minute mai puţin.

Rezumatul meciului Penafiel - Moreirense, scor 1-2, poate fi urmărit video AICI.

Afla mai multe despre: portugaliameci 

viewscnt
Articole similare