Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai neaşteptat transfer din istoria lui Real Madrid! Perez vrea cu disperare un jucător din Premier League! Suma de transfer e uriaşă

Cel mai neaşteptat transfer din istoria lui Real Madrid! Perez vrea cu disperare un jucător din Premier League! Suma de transfer e uriaşă

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez e gata să reintre puternic pe piaţa transferurilor, iar vara lui 2018 se anunţă una spectaculoasă la Madrid. Indiferent dacă Real va câştiga sau nu Liga Campionilor, ori dacă Zidane îşi va păstra sau nu postul, pe Bernabeu vor fi mişcări importante de trupe.

La capitolul plecări, devin tot mai sigure despărţirile de Benzema şi Bale. Francezul are un sezon de coşmar şi e în conflict cu fanii, în timp ce Bale e măcinat de accidentări şi madrilenii vor să-l vândă acum pentru a mai acoperi ceva din cele 100 de milioane de euro pe care le-au cheltuit cu transferul de la Tottenham.

Cât despre posibilele veniri, Perez pare hotărât să-l ”bifeze” pe Hazard şi încă visează la ”nebunia” cu Neymar. Surpriza cea mare, aia care e şi realizabilă, e dată de posibilitatea ca Salah să vină la Real Madrid. Fotbalistul are un sezon fabulos la Liverpool, iar ”galacticii” au început deja primele negocieri.

Presa din Anglia scrie că Real vrea să dea 70 de milioane de euro pe Salah, dar Liverpool ar fi cerut minimum 100 de milioane. Rămâne de văzut dacă se va găsi un numitor comun.

Afla mai multe despre: real madridpereztransfer 

viewscnt
Articole similare