Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai sângeros atac din istoria SUA! Mărturia şocantă a jucătoarei de tenis care a scăpat cu viaţă din "infern". Cel puţin 58 de persoane au fost ucise

Cel mai sângeros atac din istoria SUA! Mărturia şocantă a jucătoarei de tenis care a scăpat cu viaţă din "infern". Cel puţin 58 de persoane au fost ucisegalerie foto

Tenis

Comentarii

58 de persoane au fost ucise şi peste 500 rănite în timpul unui concert din Las Vegas, în ceea ce presa internaţională numeşte cel mai sângeros atac din istoria SUA. Atacatorul, un bărbat în vârstă de 64 de ani, a deschis focul de la etajul 32 al unui hotel aflat lângă locaţia unde avea loc concertul. Atacatorul s-a sinucis înainte să fie prins.

Agenţii care au ajuns la faţa locului au intrat cu forţa în camera de unde bărbatul a pus la cale atacul şi l-au găsit pe acesta fără viaţă, alături de un arsenal impresionant de arme.

Bărbatul a fost identificat drept Stephen Craig Paddock (foto jos). Atacul a fost revendicat de ISIS, însă oficialii americani susţin că nu există indicii care să conducă spre ipoteza unui atac terorist.



Peste 22.000 de oameni asistau la festivalul de muzică country organizat în apropierea complexului Mandalay Bay, din Las Vegas.

 

În asistenţă s-a aflat şi jucătoarea de tenis britanică Laura Robson, care a anunţat prin intermediul reţelelor de socializare că se află în siguranţă.

Cel puţin 58 de persoane au fost ucise, iar alte peste 515 au fost rănite într-un atac armat comis la Las Vegas, în apropiere de hotelul Mandalay Bay, în timpul unui festival de muzică country, conform ultimelor informaţii furnizate de şeriful Joe Lombardo, care l-a identificat pe presupusul autor ca fiind Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, originar din Las Vegas. Atacul din Las Vegas a devenit, astfel, cel mai sângeros atac în masă din istoria modernă a Statelor Unite.

Sportiva, care a evoluat contra României la Fed Cup, s-a aflat la acel concert, dar a reuşit să scape nevătămată: "Sunt Ok. Eram chiar acolo... se auzea ca şi cum erau focuri de artificii la început, apoi toţi au început s-o ia la fugă. Înfricoşător ca naiba", a scris ea. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: laura robseonatentat las vegasmasacrutenissorana cirstea 

viewscnt
Articole similare