Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai sincer din Liga 1 :) Belu despre absenţa fanilor de la stadion: ”Nu e ca şi cum aveam prea mulţi. Totuşi, te mai înjura unul şi mai alergai!”

Cel mai sincer din Liga 1 :) Belu despre absenţa fanilor de la stadion: ”Nu e ca şi cum aveam prea mulţi. Totuşi, te mai înjura unul şi mai alergai!”

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1) echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în primul meci al etapei a IV-a a play-out-ului Ligii I.

Claudiu Belu Iordache a marcat primul gol al formaţiei sale, FC Voluntari: ”Mă simt foarte bine că am reuşit să marchez şi că am câştigat. Am ştiut că ne aşteaptă un meci foarte greu. E foarte greu să câştigi aici, la Sepsi.” a mărturisit el după meci. ”Te gândeşti că întorci, dacă presezi şi îţi doreşti foarte mult, îţi iese” a mai spus Claudiu, care a fost sincer la finalul jocului şi nu a considerat absenţa fanilor de la stadion un handicap pentru echipa sa: ”Nu e ca şi cum am fi obişnuiţi cu prea mulţi spectatori, dar te mai înjura unul, îţi mai venea să alergi”



Portarul Valentin Cojocaru a spus şi el după meci că echipa sa a făcut un meci bun, în special în repriza a doua a meciului. Goalkeeper-ul crescut de FCSB a vorbit şi despre golul ”fantomă” încasat în prima repriză: ”Nu m-am uitat pe reluare, în timpul meciului mie nu mi s-a părut. Am intrat un pic pe vârfuri, fotbalul te pedepseşte. În repriza a doua am intrat mult mai bine , am reuşit să marcăm şi am câştigat jocul” a declarat Cojocaru.

Clasamentul play-out-ului este următorul: FC Viitorul - 27 de puncte, Sepsi - 20 puncte, FC Voluntari - 18 puncte, Hermannstadt - 18 puncte, Dinamo - 17 puncte, Poli Iaşi - 15 puncte, Academica Clinceni - 14 puncte, Chindia Târgovişte - 14 puncte.  

Afla mai multe despre: claudiu belu iordachevalentin cojocaru 

viewscnt
Articole similare