Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai sincer interviu acordat de Iniesta după plecarea de la Barcelona. Intenţia Realului de a-l transfera şi relaţia "inexistentă" cu CR7

Cel mai sincer interviu acordat de Iniesta după plecarea de la Barcelona. Intenţia Realului de a-l transfera şi relaţia "inexistentă" cu CR7

Campionate

Comentarii

Într-un interviu acordat cotidianului AS, Andres Iniesta a vorbit despre plecarea sa de la Barcelona, dar si despre interesul arătat de-a lungul timpului de Real Madrid pentru transferul său.


Ar fi putut juca la Real Madrid

Cu privire la aceste zvonuri Iniesta a declarat ca a existat un interes din partea celor de la Real Madrid pentru el. Cu toate acestea, Iniesta a ţinut să precizeze că niciodată nu şi-a pus problema să o părăsească pe Barcelona pentru marea rivală: "Au fost anumite momente în care cei de la Madrid au tatonat anturajul meu. Real Madrid e un club care atrage atenţia întotdeauna, dar îmi era clar, de cand am pus piciorul în La Masia, că urma sa triumf cu Barcelona".



Cu putin timp în urmă, Andres Iniesta declara faptul ca în copilărie a fost fan Real Madrid, cauza fiind înfrangerea suferita de echipa sa din acea perioada, Albacete, în fata Barcelonei cu scorul de 7-0.

Momentul decisiv în cariera acestuia a fost venirea la academia La Masia. A fost momentul în care a decis sa dea tot ce are mai bun pentru acest club. În vârsta de 34 ani, mijlocasul a evoluat întreaga sa cariera de profesionist la FC Barcelona, pentru care a disputat în total 674 de meciuri si a cucerit în total 32 de trofee.

Motivul plecarii
Întrebat de motivul plecarii internationalul spaniol a raspuns prin onestitatea carasteristica: "Plec pentru ca înţeleg că a fi aici implică multă exigenţă, simt ca ar fi foarte dificil să ofer clubului ce merita".

Spaniolul îsi doreşte noi provocări în Japonia, iar transferul acolo nu este sinonim cu retragerea, ci reprezintă o nouă etapă de care vrea să se bucure. Iniesta a mărturisit că a fost o decizie foarte dificilă, asupra căreia a meditat mult timp şi a luat în calcul atat lucrurile pozitive cât si pe cele negative.

Desparţire grea de Barcelona
În ziua în care şi-a luat rămas bun de la Barcelona şi de la fotbalul spaniol, Iniesta a fost însoţit de cei doi psihologi ai săi. Totul a fost copleşitor pentru el, însa colegii şi familia i-au fost alături într-o zi atât de specială.

Întrebat de relatia sa cu Cristiano Ronaldo, Iniesta a raspuns ca nu are vreo relatie cu acesta în afara terenului. Ba mai mult, nici nu are numărul acestuia de telefon.

Afla mai multe despre: iniestaasinterviureal madrid 

viewscnt
Articole similare