Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Cel mai tare m-a deranjat asta!” Una dintre cele mai frumoase femei din sportul românesc a dat cărţile pe faţă | FOTO

„Cel mai tare m-a deranjat asta!” Una dintre cele mai frumoase femei din sportul românesc a dat cărţile pe faţă | FOTO
galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Irina Deleanu este una dintre cele mai frumoase femei din sportul românesc.

„Cel mai tare m-a deranjat asta!” Şefa din fotbalul românesc a dat cărţile pe faţă

Irina Deleanu, şefa Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică, a oferit un interviu în care a abordat mai multe subiecte. Printre acestea s-a numărat şi frumuseţea acesteia, ea recunoscând că adesea oamenii au pus accentul pe aspectul ei fizic.

„La început mă deranja că se punea mai mult accent pe aspectul fizic. Nu ştiam cât din ceea ce sunt eu real, în interior, se vede la suprafaţă. Mi-am dat seama cu timpul că cine vrea să vadă dincolo de «carcasa» Irina Deleanu vede.

Până la urmă, oamenii iau dintr-o interacţiune cu o persoană ceea ce au ei nevoie. Dacă cineva are nevoie doar de aspectul meu fizic, doar aia o să vadă în mine. Dacă vede că dincolo de aspectul fizic mai e şi altceva, bravo lui! Când primesc complimente de genul acesta, la rândul meu fac un compliment şi spun: îţi mulţumesc că ai văzut acest lucru în mine!

N-am simţit presiune pentru că activez într-un domeniu care este eminamente feminin. Suntem toate femei în gimnastica ritmică. Nu prea sunt bărbaţi decât poate în administraţie, în conducere. N-am simţit o presiune.

Cel mai tare m-a deranjat când, într-adevăr, poate unii vedeau doar «carcasa»... Poate mai aveam ceva de spus şi nu mi se dădea ocazia să spun. Să se vadă că dincolo de carcasă mai e şi altceva”, a spus aceasta.

Indecente nu aş putea spune că au fost. Dar am primit multe, foarte multe. Dar au fost şi declaraţii frumoase”, a declarat Irina Deleanu, potrivit gsp.ro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: irina deleanugimnastica ritmicafederatie 

viewscnt
Articole similare