You are here:

Cele 3 variante de selecţioner propuse de Adrian Bumbescu, după plecarea lui Rădoi! ”Cu un antrenor priceput, putem să mergem la europene!” EXCLUSIV

Cele 3 variante de selecţioner propuse de Adrian Bumbescu, după plecarea lui Rădoi! ”Cu un antrenor priceput, putem să mergem la europene!” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei.

Mirel Rădoi a decis ca după ratarea barajului pentru Cupa Mondială 2022 să renunţe la banca tehnică a echipei naţionale. Adrian Bumbescu, fostul jucător al Stelei, a vorbit în exclusivitate pentru TelekomSport şi i-a propus la naţională pe Victor Piţurcă, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu şi Edi Iordănescu, care doar ce s-a despărţit de FCSB.

”Cu un antrenor priceput, putem să mergem la europene!” 

”L-aş vedea, în primul rând, pe Piţurcă, m-aş gândi puţin şi la Lucescu, dacă ar vrea să vină. Dan Petrescu, iar un antrenor care ar putea să... şi de ce să nu îl punem pe Edi acum, dacă vrea să vină, dar cine se va angaja la acest proiect trebuie să aibă mare putere de revenire pentru că fotbalul nostru este cum este.

Normal că va fi o presiune mare pentru că trebuie o reconstrucţie, să aibă un nucleu de 30 de jucători pe care în permanenţă să îi ruleze, să se bazeze pe ei. Să îi cheme la mai multe meciuri amicale, să îi cunoască bine, şi să trimită oameni care să îi urmărească afară, cum joacă, sunt lucruri foarte importante.

Avem jucători buni, dar dacă ar fi să o luăm după dăruire, aici au lăsat. Parcă au venit la o revedere la echipa naţională. Sacrificiul acela, mă uitam la Macedonia, la 1-1, ce putere de luptă, echipa naţională este o mândrie. Nu ştiu dacă 2-3 i-aş mai păstra din 50.

Nu vreau să nominalizez acum, dar jucătorii depun suflet sau care îi afectează o înfrângere, care vin şi joacă cu sufletul. Dacă vii la naţională şi joci şi cu sufetul, cu talentul nu este de ajuns. Cu un antrenor priceput, putem să ne vedem peste doi ani la europene”, a spus Adrian Bumbescu, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Afla mai multe despre: românia-rădoi-bumbescu 

viewscnt
Articole similare