Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele două momente care l-au uimit pe Basarab Panduru în CFR Cluj - U Craiova 2-3: "Nu mă aşteptam, nu mai vedeam"

Cele două momente care l-au uimit pe Basarab Panduru în CFR Cluj - U Craiova 2-3: "Nu mă aşteptam, nu mai vedeam"

CFR Cluj

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, a recunoscut că meciul dintre CFR Cluj - U Craiova, scor 2-3, i-a oferit două momente surprinzătoare.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - U Craiova 2-3 (Deac 60, Vinicius 70 / Koljic 9, Mihăilă 55, Cicâldău 88)

CFR Cluj a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-0), de formaţia CS Universitatea Craiova, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii I, ultima a turului. Prin acest succes, oltenii se apropie la un punct de liderul din Cluj.

Răsturnările de situaţie ale partidei l-au luat prin surprindere pe Basarab Panduru, care nu mai credea că CFR Cluj mai poate reveni de la 0-2, ca mai apoi oltenii să câştige: "Nu mă aştepam ca la 2-0 să mai egaleze CFR Cluj, iar la 2-2 nu o mai vedeam pe Craiova cum câştigă. Mă gândeam că se mulţumeşte aşa cu 2-2, dar victoria a venit neaşteptată. A fost meritată victoria. Cicâldău a făcut pasul corect, sistemul de la Viitorul l-a avantajat. 

Nu pot spune că U Craiova a avut un om al meciului. Poate Craiova mai merita un gol în prima repriză", a declarat Basarab Panduru în cadrul emisiunii Sport Center. 

Clasament play-off-ului este următorul:

  • CFR Cluj - 36 de puncte, CSU Craiova - 35 de puncte, FCSB - 27 de puncte, FC Botoşani - 27 de puncte, Astra Giurgiu - 25 de puncte şi Gaz Metan Mediaş - 25 de puncte.

Afla mai multe despre: basarab pandurucfr cluju craiova 

viewscnt
Articole similare