Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele două obiective pe care le au oltenii pe finalul sezonului! Ce vrea Universitatea Craiova: "Noi ne gândim la asta"

Cele două obiective pe care le au oltenii pe finalul sezonului! Ce vrea Universitatea Craiova: "Noi ne gândim la asta"
Comentarii

Fundaşul echipei Universitatea Craiova, Bogdan Vătăjelu, a declarat duminică seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 3-2, că este cea mai frumoasă victorie a sa de când este la gruparea olteană. Nicuşor Bancu a anunţat cele două obiective ale oltenilor pe finalul sezonului.

Vătăjelu: "Este cea mai frumoasă victorie a mea de când sunt la Craiova"

Universitatea Craiova a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, liderul CFR Cluj, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1. Oltenii au revenit de la 1-2 şi au marcat ultimul gol în minutul 90+6.

“Cred că este cea mai frumoasă victorie a mea de când sunt la Craiova. Un meci foarte bun din partea noastră, o atmosferă incredibilă. Ne bucurăm extraordinar. E o bucurie mare mai ales când câştigi la ultima fază. Am crezut că putem egala şi câştiga pentru că am avut multe ocazii. Au fost ezitări, am greşit şi eu la un gol... Se întâmplă. Până la urmă contează să iei trei puncte, chiar dacă am suferit puţin pe apărare”, a spus Vătăjelu.

Bancu: "Am meritat să câştigăm, jocul a fost de partea noastră"

Colegul său din defensivă, Nicuşor Bancu, a declarat duminică seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 3-2, că speră ca el şi colegii săi să câştige toate confruntările pe care le mai au până la finalul campionatului.

“Chiar dacă am făcut o greşeală am meritat să câştigăm. Jocul a fost de partea noastră, am avut o atitudine bună. Suntem foarte fericiţi. Simţeam că putem să câştigăm. Ne-am creat foarte multe ocazii. Cu CFR nu reuşeşte oricine să marcheze trei goluri. Sperăm să batem tot până la final. Ne-a lipsit această atmosferă, a fost victoria în mare parte datorită publicului. Noi ne gândim la Cupa României, apoi clasarea pe locul doi. Nu cred că mai sunt şanse pentru primul loc”, a spus Bancu.

Afla mai multe despre: universitatea craiovacfr clujvatajelubancu 

viewscnt
Articole similare