You are here:

Cele mai eficiente strategii de pariuri live. Descoperiţi mai multe aici

Cele mai eficiente strategii de pariuri live. Descoperiţi mai multe aici

Sporturi

Comentarii

De când fiecare persoană are un telefon mobil cu acces la internet oriunde şi oricând, pariurile live au devenit extrem de accesibile oricui.

Popularitatea opţiunii de pariu live, în comparaţie cu pariurile convenţionale, nu este dată doar de flexibilitate şi de oportunităţile mai bune de a face bani. Această popularitate vine şi din plăcerea de a privi meciurile şi din faptul că veţi simţi totul mai intens, jocurile devenind astfel mai interesante. Totuşi, posibilitatea ca variabilele să se schimbe în doar câteva secunde, este foarte mare. Iată câteva sfaturi practice de urmat pentru a face un profit cât mai bun din pariuri sportive şi, bineînţeles, pentru a juca responsabil.

1. Urmăriţi tot meciul

Dacă vreţi să pariaţi pe meciuri live, atunci trebuie să le priviţi de la început până la sfârşit. Acest lucru vă va ajuta să identificaţi oportunităţi ce vă pot oferi avantaje considerabile. În acelaşi timp, dacă urmăriţi mai multe meciuri concomitent, va fi foarte greu să fiţi atent la toate detaliile şi cu siguranţă veţi omite numeroase şanse de a găsi ponturi bune. În mod ideal, pariurile live trebuie să decurgă odată cu meciul în sine, deoarece acesta este însuşi beneficiul - să analizaţi şi să plasaţi miza.

Totuşi, în condiţiile în care doriţi să plasaţi pariuri pe mai multe meciuri, cel mai bine ar fi să nu depăşiţi două evenimente simultan. Ţinta este să găsiţi oportunităţi care să vă pună în avantaj şi trebuie să vă concentraţi la maxim pentru a le găsi.

2. Plasaţi un pariu înainte de meci

Un pariu plasat înainte să înceapă meciul reprezintă un pas crucial care vă va ajuta să vă intraţi în mână. Cu alte cuvinte, biletul zilei este extrem de important, mai ales pentru jucătorii cu experienţă. Motivul pentru care este recomandat să plasaţi un pariu înainte de începerea meciului este faptul că acesta va deschide foarte multe oportunităţi pe care să le aveţi în vedere atunci când veţi plasa pariul live. Având în vedere faptul că principalul scop al live betting-ului este maximizarea profitului, aceste oportunităţi pot fi cu adevărat folositoare în timpul meciului.

3. Folosiţi pauza pentru a calcula şi recalcula

Pauza dintre reprize, mai ales când este vorba despre fotbal, este un moment de care jucătorii profesionişti pot profita la maxim. Această perioadă vă oferă timp să analizaţi situaţia pariurilor actuale şi, de asemenea, situaţia pariurilor potenţiale. Acest scurt timp acesta poate fi folosit pentru a vedea dacă strategia actuală funcţionează aşa cum trebuie şi dacă există alte direcţii mai bune pentru a vă mări veniturile. Totuşi, este important să puneţi în balanţă flexibilitatea şi gestionarea emoţiilor pentru a nu lua decizii pripite pe care ulterior să ajungeţi să le regretaţi.

4. Puneţi contre

În acest caz este din nou vorba de pariurile plasate dinaintea meciurilor. O contră reprezintă un pariu plasat în contradictoriu cu un pariu făcut anterior. Scopul acestor tipuri de pariuri este acela de a contrabalansa potenţialele pierderi plasând alte pariuri diferite. De exemplu, dacă pe biletul zilei este pariat pe o anumită echipă, dar realitatea meciului arată că cealaltă echipă va câştiga, poţi plasa un pariu live astfel încât să egalizaţi balanţa, astfel încât să aveţi un control deosebit asupra riscurilor.

Deşi în acest fel se elimină posibilitatea de a realiza venituri foarte mari, această metodă este extrem de eficientă în menţinerea unor venituri stabile.

Majoritatea predicţiilor evidenţiază în general victoriile, egalurile şi înfrângerile, adică pariurile de tip 1x2. Spre deosebire de pariurile clasice, în cazul pariurilor live cotele se schimbă în timp real, în timp ce urmăriţi meciul. De aici rezultă foarte multe oportunităţi frumoase de pariuri care pot oricând să vă facă milionar. 

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare