Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele mai tari 3 meciuri ale săptămânii în cupele europene

Cele mai tari 3 meciuri ale săptămânii în cupele europenegalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Dacă îţi place fotbalul, zilele acestea vei avea parte de un program de cinci stele. Optimile din Champions League continuă marţi şi miercuri, în timp ce joi au loc confruntările din Europa League şi Conference League.

Aşadar, spectacolul din Champions League continuă în direct la Telekom Sport, iar marţi cel mai aşteptat duel este cel dintre Manchester United şi Atletico Madrid. Remiza din tur arată că duelul e deschis oricărui deznodământ, ceea ce face ca partida să fie şi mai interesantă. Tot marţi va avea loc şi confruntarea dintre Ajax Amsterdam şi Benfica Lisabona.

Miercuri, meciurile din Champions League continuă cu duelurile dintre Juventus Torino şi Villarreal, respectiv Lille şi Chelsea. Europa League vine, şi ea, cu o mulţime de dueluri interesante, iar cel mai tare meci este cel dintre Leverkusen şi Atalanta.

În rândurile următoare am inclus o prezentare pe scurt a celor mai tari meciuri programate în această săptămână, cotele la pariuri, dar şi trei ponturi pariuri fotbal din oferta operatorului Unibet, la care cei care pariază minim 50 RON în luna martie intră în cursa pentru câştigarea unui autoturism BMW. Fiecare pariu peste această sumă generează automat un tichet pentru extragerile săptămânale, iar condiţiile de participare sunt, aşadar, uşor de îndeplinit.

Manchester United - Atletico: şanse bune să vedem goluri de ambele părţi

Acest duel din optimile Champions League porneşte de la 1-1, rezultatul din meciul tur. Atunci, Joao Felix a deschis scorul rapid, însă United a obţinut egalarea cu zece minute înainte de final.

United are aşadar un uşor avantaj, însă meciul nu va fi cu siguranţă uşor. Tocmai din acest motiv, cei pasionaţi de pariuri online îşi pot îndrepta atenţia către selecţiile pe goluri. Recomandarea ar fi pariul că Ambele Marchează, care la Unibet are cota 1.97.

Atât United cât şi Atletico sunt obişnuite să înscrie în Champions League. Echipa de pe Old Trafford are 13 meciuri la rând cu gol marcat în competiţie, în timp ce Atletico stă şi ea bine: cu 4 meciuri din ultimele 6 în care a marcat în Champions League. În plus, ambele formaţii au arătat mult apetit ofensiv în ultimele jocuri din campionatele interne, dar şi lacune în defensivă.

E de aşteptat un meci spectaculos la Ajax - Benfica

Marţi de la ora 22:00, ca alternativă la Manchester United - Atletico, există un alt duel spectaculos între Ajax şi Benfica. În prima manşă scorul a fost 2-2, iar spectacolul la cel mai înalt nivel.

Sunt şanse bune ca scenariul să se repete, mai ales că se întâlnesc două dintre cele mai ofensive echipe de pe continent. În ultimele 5 meciuri ale lui Ajax din Champions League s-au marcat cel puţin trei goluri. De partea cealaltă, în patru din ultimele şase meciuri ale Benficăi din competiţie au fost reuşite minim trei goluri.

În plus, în trei din ultimele cinci meciuri dintre Ajax şi Benfica ambele echipe au marcat. Aşadar, utilizatorii îşi pot îndrepta atenţia către o selecţie interesantă din secţiunea Pariuri Combo Unibet: Ambele Marchează şi se vor înscrie peste 2.5 goluri la cota 1.80.

Leverkusen şi Atalanta au făcut spectacol în tur şi nu se opresc aici

Joi, de la ora 19:45, are loc returul confruntării din optimile Europa League dintre Bayer Leverkusen şi Atalanta. Spectacolul a fost de cinci stele în tur, când italienii au câştigat cu 3-2, după ce nemţii au deschis scorul.

Atalanta are 20 de goluri în ultimele 9 meciuri din competiţiile europene şi e o echipă recunoscută că mizează totul pe atac. Nici Leverkusen nu stă rău, ţinând cont că are gol marcat în Europa League în şase din ultimele şapte meciuri, singura excepţie fiind înfrângerea cu Ferencvaros.

Aşadar, utilizatorii Unibet pot miza pe o altă selecţie din secţiunea Pariuri Combo: Ambele Marchează şi peste 2.5 goluri la cota 1.74.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare