Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele mai trendy outfit-uri de damă pentru toamna anului 2023

Cele mai trendy outfit-uri de damă pentru toamna anului 2023galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Toamna este anotimpul în care vremea se schimbă în mod constant. Astfel, ai nevoie de haine corespunzătoare în garderoba ta!

Astfel, ai nevoie de haine corespunzătoare în garderoba ta. Alege articole care nu doar că îţi vor ţine de cald atunci când scad temperaturile, dar care garantează şi un look special în condiţii solicitante. Aşa că dacă te întrebi ce look de toamnă se va potrivi perfect pentru vremea dintre anotimpuri şi, în acelaşi timp, va reflecta stilul tău personal – află care sunt cele mai recente trenduri.

Outfit-uri de damă pentru toamna anului 2023 - un look camel complet

Culoarea camel este una dintre cele mai trendy pentru toamna anului 2023. Acest maro deschis, un fel de bej cald cu tonuri aurii, a fost observat mai ales la paltoane şi alte tipuri de îmbrăcăminte de stradă. Însă, în sezonul care vine, acesta va fi purtat din cap până-n picioare. Un look complet în culoarea camel este unul dintre cele mai la modă în această toamnă. Un outfit alcătuit dintr-o pereche de pantaloni loose-fit, o bluză cu guler pe gât confecţionată din tricot moale şi un blazer larg în această nuanţă unică de bej vor reprezenta soluţia perfectă pentru birou sau o întâlnire cu prietenele.

Toamna sportivă

Outfit-urile sport nu mai sunt demult purtate doar la sală sau atunci când te relaxezi acasă. Aşa că, în toamna aceasta, garderoba ta trebuie să includă un set din tricot moale sau un trening decorat cu dungi. Outfit-urile inspirate de ţinutele jucătorilor de tenis devin, de asemenea, tot mai populare. Fustele sport, tricourile, maiourile şi rochiile cu guler în formă de V sunt cu siguranţă must-have-uri pentru sezonul care urmează.

Geci de toamnă - un must-have în garderoba tuturor femeilor

Este greu să ne imaginăm un outfit de toamnă fără o geacă rezistentă de sezon. Probabil că ai deja în garderoba ta un palton, o geacă de piele sau una în stil parka. Dacă vrei să-ţi completezi colecţia, alege o geacă outdoor. Modelele inspirate de genul streetstyle combină soluţiile funcţionale cu designul rafinat.

Astfel, acestea te vor ajuta să arăţi bine şi să te simţi confortabil în acelaşi timp, indiferent dacă mergi la birou sau într-o călătorie de weekend.

Încălţăminte trendy pentru toamna anului 2023

Încălţămintea cu profil înalt pentru femei este, fără îndoială, un must-have de toamnă. Partea superioară până la gleznă conferă protecţie maximă împotriva frigului, iar talpa groasă izolează piciorul la contactul cu solul şi garantează senzaţia de confort total. În acest sezon vom continua să alegem ghete robuste şi cu platformă, aşa că merită să-ţi completezi garderoba cu o pereche unică de ghete cowboy. Pe de altă parte, dacă nu-ţi poţi imagina look-ul zilnic fără adidaşi damă, chiar şi pe vreme rea, alege modele clasice de la branduri de top în versiuni care au căptuşeală călduroasă.

Outfit-uri de toamnă pentru femei - cele mai trendy motive şi croieli

Carourile reprezintă unul dintre trendurile care revin în mod constant şi care se potrivesc perfect în acest anotimp de tranziţie. Fustele, pantalonii, vestele şi paltoanele cu acest motiv care nu se demodează niciodată vor deveni parte integrantă din outfit-urile multor femei pentru diverse ocazii. Însă, în plus faţă de acest design versatil, modelele geometrice, bulinele şi imprimeurile moderne vor fi de asemenea populare în toamna anului 2023. Pielea va rămâne un material trendy, aşa că, pe lângă clasica jeacă de piele, toamna aceasta vei vedea şi pantaloni, bluze şi rochii midi din acest material. Cât despre croieli, hainele loose-fit vor fi cele mai la modă. Blugii evazaţi, trenciurile lungi şi paltoanele largi reprezintă baza perfectă pentru multe outfit-uri în această toamnă.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: outfitdamătoamnăhaine 

viewscnt
Articole similare